Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Janosik Zsindely

Janosik Zsindely

Elérhető színek

RAL9005
Mélyfekete
csatorna
A Janosik acélzsindely modern alternatívát kínál azok számára, akik a hagyományos zsindely látványát korszerű formában szeretnék házuk tetején viszontlátni. Lakossági felhasználásra készült, ipari felhasználók viszonylag ritkán választják, de természetesen bármilyen épületen tökéletes megoldást nyújt a tető fedésének problémájára. Hosszú élettartammal rendelkezik – a gyártó 35 év garanciát biztosít –, kis súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható és szerelhető, kisebb teherbírású tetőszerkezet is alkalmas hozzá, az ára pedig kedvező!
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1222 mm
Hasznos fedési szélessége 1180 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.5 mm
Fok magassága - tetőfedő beugrása 35 mm
Profil mélysége 6 mm
Modul hossza 380 mm
Egy négyzetméterre eső modulok száma 2.247 db/m2
Metszetrajz
Janosik - 1
Janosik - 2
Janosik - 3
Janosik - 4
Janosik - 5
Janosik - 6
Janosik - 7
Janosik - 8
Janosik - 9
Janosik - 10
Janosik - 11
Janosik - 12
Janosik - 13
Janosik - 14
Janosik - 15
Janosik - 16
Janosik - 17
Janosik - 18
Janosik - 19
Janosik - 20
Janosik - 21
Janosik - 22
Janosik - 23
Janosik - 24
Janosik - 25
Janosik - 26
Janosik - 27
Janosik - 28
Janosik - 29
Janosik - 30
Janosik - 31
Janosik - 32

Webshopból rendelhető

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / db Bruttó Ár / db Kosár
1220 mm 1180mm - Janosik ThyssenKrupp IceCrystal 9005 74 db I osztály 2790 Ft 3545 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Janosik Zsindely

A Janosik acélzsindely a hagyományos, fából készült zsindely előnyeit és a korszerű technológiát egyesíti: a fazsindely természetes megjelenésével bír, de a legkorszerűbb anyagokból és eljárásokkal készül. Hagyományos kialakítása okán leginkább a régi épületek felújításához használják, de kifejezetten dekoratív és különleges hatást kelt egy új építésű házon is.

Ebből következik, hogy a Janosik zsindely főként lakossági felhasználásra készült, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi célú épületeken ritkán fordul elő. Mivel egyszerre tradicionális és modern, a legtöbb családi házon, előtetőn és melléképületen jól mutat, ám ennél fontosabb előnyökkel is rendelkezik: hosszú élettartammal és kis súllyal, ráadásul kedvező áron szerezhető be.

A hagyományos zsindely fából készült, ami napjaink tűzvédelmi előírásainak már nem felelne meg, a Janosik zsindely azonban formavilágával a régi időket idézi, miközben tűzvédelmi szempontból megfelel az elvárásoknak. A kis súly okán nem csak a szállítása és a beépítése egyszerű, de kisebb teherbírású tetőszerkezetre is felszerelhető, ami csökkenti a fajlagos költségeket, és könnyűszerkezetes házak esetében is megfelelő, de régi tető felújítására is alkalmas úgy, hogy akár a régi burkolatra is ráhelyezhető. A Janosik zsindely legfontosabb jellemzője azonban a tartósság: a gyártó akár 35 év garanciát is vállal rá!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Janosik zsindely iránt, és kérdése lenne termékünkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek