Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

3D Kerítés Bilincs

3D Kerítés Bilincs
A 3D kerítés bilincs – más néven kerítésoszlop-bilincs – segítségével a 3D kerítéselemek pillanatok alatt rögzíthetőek a kerítésoszlopokhoz. A termék feladata mindössze annyi, hogy a kerítéselemeket biztonságosan a helyükön tartsa; ehhez a kerítés magasságától függően minimum kettő, maximum 3-4 darabra van szükség oszloponként.
Rögzítő elemek, azaz bilincsek nélkül nem építhető össze a rendszer!
Műszaki leírás
Alapanyag Galvanizált + porfestett bevonat a RAL skálának megfelelően
Méret 60 x 40 mm keresztmetszetű négyszögletű oszlopokhoz
Típus Vég - Köztes - Sarok - Falra szerelhető PVC
3D kerítés bilincs - 1
3D kerítés bilincs - 2
3D kerítés bilincs - 3
3D kerítés bilincs - 4
3D kerítés bilincs - 5
3D kerítés bilincs - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

3D kerítés bilincs

A 3D kerítésbilincs acélból készül, ami megfelelően erős és stabil ahhoz, hogy akár extra terhelést is elviseljen. A bilincseket a kerítéselemekhez és az oszlopokhoz hasonlóan horganyzással és porfestéssel látják el a korrózióvédelem, a hosszú élettartam és az esztétikus megjelenés érdekében.

A tábláskerítés-bilincs telepítése egyszerű: csupán a megfelelő helyre kell őket illeszteni, majd a kerítéselemeket csavarokkal rögzíteni hozzájuk, és a munka befejezettnek tekinthető. Nincs szükség speciális eszközökre vagy szakértelemre, így a kerítés telepítése akár házilag is elvégezhető.

A 3D kerítésrögzítők ideális megoldást nyújtanak mind a családi házak és társasházak, mind a kereskedelmi és ipari kerítések esetében, a többi kerítéselemmel azonos, a RAL skála bizonyos árnyalatainak megfelelő színben rendelhetőek, és a kerítés minden részén megoldást nyújtanak a 3D táblás kerítés rögzítésére, hiszen háromféle változatban gyártják őket:

  • A köztes bilincsek a kerítés egyenes szakaszain segítenek rögzíteni a kerítéselemeket az oszlopokhoz. A termék két táblát képes rögzíteni az oszlop egymással ellentétes oldalain.
  • A sarokbilincsek – nevükből adódóan – a kerítés irányváltásainál lesznek hasznosak; 90 fokban rögzítenek két kerítéselemet.
  • A végbilincsek a kerítés végeinél, illetve a kapuknál használatosak; csak az egyik oldalukon rögzítenek az oszlophoz egy kerítéselemet.

Amennyiben 3D kerítést szeretne építeni, ne feledkezzen meg a tábláskerítés-bilincsekről sem! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Ajánlott termékek