Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T12 Trapézlemez

A T12 trapézlemez egyaránt alkalmazható kültéren és beltéren, többféle feladatra, így például tetőfedésre, falak burkolására, vagy éppen kerítéselemként. A lakossági felhasználáson túl a mezőgazdasági, kereskedelmi, ipari és más területeken is felhasználható. A lemez a RAL skála számos árnyalatában megvásárolható, de famintás változatban is létezik (egyoldalas famintás és kétoldalas famintás), ahogy a natúr horganyzott és alucink bevonatos típus is a kínálatunk része. Tetőfedéshez érdemes antikondenzációs filcréteggel együtt megrendelni, így megakadályozza a kondenzvíz lecsepegését, és az ára még így is kimondottan kedvező lesz.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1160 mm / 940 mm
Hasznos fedési szélessége 1120 mm / 880 mm
Lemez vastagsága 0.25-0.5 mm
Profil magassága 12 mm
Metszetrajz
T14 - 1
T14 - 2
T14 - 3
T14 - 4
T14 - 5
T14 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T12 Trapézlemez

A T12 trapézlemez, mezőgazdasági, kereskedelmi, ipari és lakossági felhasználásra is alkalmas, kültéren és beltéren egyaránt. Ipari csarnokok, mezőgazdasági terménytárolók és istállók, kereskedelmi épületek, valamint családi házak fedésére, falainak burkolására és kerítéselemként is alkalmazható építőanyag.

A T12 trapézlemez gondozásmentes, azaz nem igényel karbantartást, csupán időnkénti tisztítást. Számos, a RAL skála árnyalataival megegyező színben, sőt, akár famintázattal is megrendelhető, így bármilyen stílusú épület burkolataként és tetőfedő anyagaként tökéletes lehet az igényeknek megfelelően. Az alapváltozatot kizárólag horganyzással, vagy alucink bevonattal látják el, aminek köszönhetően leginkább az ipari felhasználása javallott, de az ára is kedvezőbb.

A színes T12 trapézlemezek legnépszerűbbike az antracit szürke, ami a modern építészetben rengeteg helyen jelenik meg: bizonyos családi házak esetében nem csak a tetőt, de a falakat is ezzel burkolják, így szinte monolit-hatású eredményt érnek el. A tetőfedéshez felhasználandó T12 trapézlemezt érdemes antikondenzációs filcréteggel együtt megvásárolni, mivel az megakadályozza a páralecsapódást és a kondenzvíz lecsöpögését – enélkül a tetőszerkezetben és a padlástérben tárolt anyagokban súlyos károk keletkezhetnek.

A T12 trapézlemez ára kedvező, a felszerelése akár házilag is lehetséges, a szállítása akár egy nagyobb személyautóval is megoldható, tehát érdemes lehet ezt választani. Fontos azonban, hogy a famintás változat ára némileg magasabb, ám a valódi fához képest nem csak olcsóbb, de tartósabb is.

Amennyiben T12 trapézlemezt szeretne vásárolni, illetve kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ajánlott termékek