Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T20 Trapézlemez

T20 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T20 trapézlemez népszerű terméknek számít mind a lakossági, mind az ipari felhasználók körében, hiszen alacsony súlya, tartóssága és kedvező ára költségtakarékos megoldássá teszi, ha tetőfedő anyagra, falburkolatra, álmennyezetre, vagy épp kerítéselemre van szükség egy kereskedelmi, ipari, mezőgazdasági, vagy magáncélú épületnél. A termék natúr horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála számos árnyalatában, akár antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, gondozásmentes, tartós, és az ára is kedvező.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1120 mm
Hasznos fedési szélessége 1070 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.5-0.75 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
Ajánlott hossz max 12 mb
Hullám hossz 133.75 mm
Felső polc 32 mm
Alsó polc 67 mm
Profil magassága 19 mm
Metszetrajz
T20 - 1
T20 - 2
T20 - 3
T20 - 4
T20 - 5
T20 - 6
T20 - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T20 Trapézlemez

A T20 trapézlemez tetőfedő anyagként, falburkolatként, vagy álmennyezetként is megállja a helyét az ipari és lakossági projektek keretein belül. Felhasználható a családi házaktól kezdve, a mezőgazdasági, ipari, és kereskedelmi épületeken át, egészen a garázs- és melléképületekig, de akár kerítéselemként is alkalmazható. Az egyik legnépszerűbb termékünk, melyet natúr horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála számos árnyalatában, több rétegű, poliészter bevonattal is kínálunk.

A T20 trapézlemez legnépszerűbb, színes változata az antracit szürke, mely nem csak tetőfedő panelként, hanem falburkolatként és kerítéselemként is esztétikus megoldást nyújt, de ugyanez elmondható a többi árnyalatról is. Alacsony bordamagassága miatt akár beltéri felhasználásra is alkalmas – például álmennyezetként –, ám a bordák kialakítása miatt kifejezetten ipari hatást kelt.

A T20 trapézlemez gondozásmentes, csupán időnkénti tisztítást igényel, hosszú élettartamú termék, mely akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, ami megakadályozza a kondenzvíz lecsöpögését, illetve megelőzi az általa okozott károkat. Ráadásul az ára is kedvező, főként, ha más tetőfedő anyagokkal hasonlítjuk össze, ezért akár építkezésről, akár felújításról van szó, Önnek is érdemes ezt választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a T20 trapézlemez iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek