Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Enigma Cserepeslemez

Enigma Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
Az Enigma cserepeslemez kis súlyának köszönhetően költséghatékony tetőfedést tesz lehetővé a lakossági, kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari beruházások esetében is. Egyaránt alkalmas családi házak és azok melléképületeinek fedésére, illetve akár műemlék-jellegű épületekhez is, hagyományos megjelenését pedig erősíti a számos, a RAL skálának megfelelő árnyalatban rendelhető bevonat is. Az Enigma cserepeslemez hosszú élettartammal rendelkezik, a beépítése egyszerű és gyors, és kedvező áron rendelhető kínálatunkból, akár antikondenzációs filcréteggel is.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1176 mm
Hasznos fedési szélessége 1100 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.5 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
Fok magassága - tetőfedő beugrása 30 mm
Profil mélysége 26 mm
Fok hossza - Modul 350 mm
A lap minimális hossza 720 mm
A lap maximális hossza 5970 mm*
A hullám hossza 220
Metszetrajz
Enigma - 1
Enigma - 2
Enigma - 3
Enigma - 4
Enigma - 5
Enigma - 6
Enigma - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Enigma Cserepeslemez

Az Enigma cserepeslemez elsősorban lakossági felhasználásra készült, tehát alkalmas a családi- és társasházak mellett különféle melléképületek és előtetők fedésére, de akár ipari, vagy mezőgazdasági célú építményeken is előfordulhat, sőt, a műemlék-jellegű épületek fedése is megoldható vele, mivel nem üt el az összképtől.

Az Enigma cserepeslemez kis súllyal rendelkezik – egy tábla mindössze 4,5 kilogramm –, ezért újépítésű ingatlanok esetében alacsonyabb teherbírású tetőszerkezet is elegendő hozzá, ezáltal csökkenthetőek a fajlagos költségek, ám természetesen felújításhoz is alkalmazható, és akár a régi tetőfedő anyagra is ráhelyezhető, ami a munkadíjat csökkenti. Ehhez társul a lemez kifejezetten kedvező ára is, ami jóval kedvezőbb, mint a hagyományos cserépé, illetve a kivitelezés költsége, ami szintén alacsonyabb, mivel az Enigma cserepeslemezzel könnyebb és gyorsabb a tetőfedés, mint más, azonos feladatra szánt anyagokkal.

Az Enigma cserepeslemez horganyzott, ezt poliészter bevonattal teszik ellenállóbbá, ami a RAL-skála bizonyos színeinek megfelelő árnyalatban, a kívánt méretekben rendelhető, a vastagsága pedig 0,4-0,5 milliméter, ami elegendő merevséget ad a fizikai hatásokkal szemben is. Antikondenzációs filcréteggel együtt is megvásárolható, ami nem csak a kondenzvíz lecsepegése ellen nyújt védelmet, de a zajt is csökkenti.

Ha felkeltettük az érdeklődését az Enigma cserepeslemez iránt, vásárolja meg kínálatunkból, kérdés esetén pedig keressen bennünket elérhetőségeinken!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek