Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T200 Trapézlemez

T200 Trapézlemez
A T200 trapézlemezt elsősorban ipari felhasználásra tervezték, és leginkább kis lejtésű tetők, illetve köztes mennyezetek esetében alkalmazzák, mint teherhordó profilt, vagy zsaluzatot, ám emellett tetőfedő és falburkoló anyagként is használható. 200 milliméteres bordamagasságának köszönhetően nagy szelementávolsággal is beépíthető, nagy terheléseket képes átvinni, emellett könnyű is, ami által csökkenthető az építkezés költsége. A T200 trapézlemez horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála szerinti színekben, antikondenzációs filcréteggel együtt, akár egyedi méretekben is megrendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 883 mm
Hasznos fedési szélessége 840 mm
Ajánlott lemezhossz 200 mm
Lemez vastagsága 0.75-1.5 mm
Maximális hosszúság 14000 mm
Műszaki rajz
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T200 Trapézlemez

A T200 trapézlemezek lakossági felhasználása nem jellemző, bár szerkezetbe építve, teherhordó profilként, vagy zsaluzatként akár egy családi ház építése során is tökéletes megoldást nyújthat – ennek ellenére főként ipari, mezőgazdasági, vagy kereskedelmi célú épületek építéséhez használják, mivel nagy szelementávolsággal is beépíthető, és egy ipari épület esetében kevésbé számít az esztétikus megjelenés, ha tetőfedő és falburkoló anyagként egy 200 milliméteres bordamagasságú trapézlemezt szerelnek fel.

A T200 trapézlemez tetőfedésre csak abban az esetben alkalmas, ha a tető lejtése legfeljebb 4°-os. A magas bordáknak köszönhetően merev, a hasznos fedési szélessége 840 milliméter, vagyis nagy szelementávolsággal is beépíthető, és kimondottan nagy terheléseket képes átvinni. Emellett a súlya is alacsony, és az ára is kifejezetten kedvező. A kis súlynak köszönhetően ráadásul a tetőszerkezetnek kisebb teherbírásra van szüksége, ebből pedig az következik, hogy a fajlagos költség is alacsonyabb lehet, vagyis a T200 trapézlemez nem csak olcsó, de az építkezést is költséghatékonyabbá teszi.

A T200 trapézlemez antikondenzációs filcréteggel, a megrendelő igényeinek megfelelően akár egyedi méretekben, horganyzott és alucink bevonattal, illetve bizonyos – RAL skála szerinti – színekben, poliészter réteggel bevonva is rendelhető.

Felkeltettük az érdeklődését a T200 trapézlemez iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken; kollégáink megválaszolják kérdéseit, és árajánlatot is adnak Önnek!

Ajánlott termékek