Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T18 Plus Trapézlemez

T18 Plus Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T-18-as trapézlemez az egyik legnépszerűbb termék homlokzat- és tetőburkoláshoz ipari és lakossági felhasználók számára egyaránt. Csarnokokhoz, melléképületekhez, kerítéshez, álmennyezethez, garázshoz, magtárakhoz, gazdasági épületekhez, kereskedelmi létesítményekhez és más projektekhez is alkalmazható, számos, a RAL skála szerinti színben, valamint natúr horganyzott és alucink bevonattal is elérhető, és akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
% Akciók %
RAL8019 Matt szürkésbarna színben nettó ár: 2150 Ft/m2 bruttó ár: 2735 Ft/m2
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1173 mm
Hasznos fedési szélessége 1127 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.4-0.75 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
Ajánlott hossz max 12 mb
Hullám hossz 187.5
Felső polc 31 mm
Alsó polc 116 mm
Alsó/felső polc merevítésének mélysége: 2 mm
Profil magassága 16.5 mm
Felhasználás Fal, Tető, Tető-filces
Metszetrajz (tető)
Metszetrajz (fal)
T18 Plus - 1
T18 Plus - 2
T18 Plus - 3
T18 Plus - 4
T18 Plus - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T18 Plus Trapézlemez

A T-18 Plus trapézlemez nagy vonalakban megegyezik a T18 trapézlemezzel, azonban akadnak különbségek is: a több mikrobordának köszönhetően 2 centiméterrel nagyobb a fedőszélessége, illetve szintén a mikrobordák miatt a vízelvezetése is jobb, mint társáé. A T-18 Plus trapézlemez gyakorlatilag bármilyen épület fedésére használható, de falburkolatként, vagy álmennyezetként is megállja a helyét, hiszen natúr horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála számos színében, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.

A T-18 Plus trapézlemez – hasonlóan a T18 trapézlemezhez – kifejezetten népszerűnek számít a lakossági felhasználók körében, azaz családi házak, melléképületek, pavilonok és garázsok fedésére, kerítéselemként, illetve fal- és mennyezetburkolatként, ám az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi létesítmények esetében is előszeretettel alkalmazzák. Ennek oka elsősorban a tartóssága és esztétikussága, de a kedvező ár is lényeges szempont.

A T-18 Plus trapézlemez számos, a RAL skálának megfelelő színben, illetve natúr horganyzott és alucink bevonattal is elérhető, ráadásul akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, ami megakadályozza a kondenzvíz lecsöpögését, illetve megelőzi az általa okozott károkat. A horganyzott és az alucink bevonattal ellátott T-18 Plus trapézlemez inkább az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületek esetében népszerű, hiszen itt nem kiemelten fontos az esztétikus megjelenés, míg a színes bevonatos típusokat előszeretettel választják akár családi házak fedéséhez is, bár a határvonalak már kezdenek elmosódni.

Az egyik legkeresettebb árnyalat a T-18 Plus trapézlemezek esetében az antracitszürke, hiszen nem csupán egy családi házon, de egy áruházon, raktár-, vagy ipari csarnokon, illetve más épületeken is kifejezetten jól mutat, korszerű és esztétikus megjelenést biztosít az épületeknek, de a megszokottság érzetét is kelti egyben. Emellett természetesen a cserép árnyalatai, vagyis a terrakotta és a barna is keresett színek, de a többit is érdemes szemügyre venni.

A T-18 Plus trapézlemez ára kifejezetten kedvező, ha más tetőfedő anyagokhoz hasonlítjuk, ezért építkezés, illetve felújítás esetén Önnek is érdemes ezt választania!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek