Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T-Panel Előkorcolt lemez

T-Panel Előkorcolt lemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T-panel előkorcolt lemez a hagyományos, állókorcos tetőfedésre emlékeztet, de modern kiadásban. Elsődlegesen lakossági felhasználásra készült, de megállja a helyét a kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari célú épületek esetében is. A tető és a falak burkolására, vízszintes és függőleges elrendezésben is alkalmazható, a megmunkálása és felszerelése egyszerű, kis súlyú, akár egyedi méretekben, a RAL skálának megfelelő színekben, akár egyedi méretekben is megrendelhető, akár 60 év garanciával, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1100 mm
Hasznos fedési szélessége 1063 mm
Lemez vastagsága 0.5 (Acél) / 0.6 (Aluminium)
Ajánlott hossz max 8 mb
Minta magassága 25 mm
Minimum hosszúság 1400 mm
Maximális hosszúság 8000 mm
Metszetrajz
T-Panel - 1
T-Panel - 2
T-Panel - 3
T-Panel - 4
T-Panel - 5
T-Panel - 6
T-Panel - 7
T-Panel - 8
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T-Panel

A T-panel előkorcolt lemezben egyesülnek a tetőpanelek a trapézlemezek előnyei; mindez az állókorcos tetőkre emlékeztető esztétikával különleges tetőfedési megoldást eredményez. Korszerű, de egyben hagyományos megjelenést kölcsönöz gyakorlatilag bármilyen épületnek a családi házaktól és nyaralóktól kezdve, a műemléképületeken át, egészen az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi építményekig. A tető és a falak burkolására egyaránt felhasználható – de akár mindkettőre is lehet – függőleges és vízszintes elrendezésben is.

A T-panel előkorcolt lemezek pattintással illeszthetőek egymáshoz, a két trapézelem között elhelyezkedő rögzítés pedig nem látható. A szerelése egyszerű, akár házilag is megoldható, de lényeges a használati utasítás maradéktalan betartása. Maga a panel könnyű, hosszú élettartammal rendelkezik – amit az akár 60 év garancia is bizonyít –, számos, a RAL skálának megfelelő színben és akár egyedi méretekben megrendelhető, de a minimális táblaméret 1400 milliméter. Az ajánlott minimális tetőlejtés 9°, de akár 6°-ig is csökkenthető, viszont ekkor lényeges a megfelelő vízelvezetés megtervezése és kialakítása.

A T-panel előkorcolt lemez alumíniumból és acélból, úgynevezett Nano-bordás felülettel készített változatban is elérhető; ez utóbbi lényege az acél felületi vetemedésének csökkentése, aminek következtében a tetőburkolat nem hullámosodik. Az alumínium változatra ez a deformálódás nem jellemző, tehát nincs szüksége különleges megoldásokra, ellenben a merevsége kisebb, mint az acélé.

Felkeltettük az érdeklődését a T-panel előkorcolt lemez iránt, és kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

T Panel Előkorcolt Lemez Bemutató Videó

Ajánlott termékek