Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T135 Trapézlemez

T135 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
A T135 trapézlemez főként ipari felhasználásra készül mezőgazdasági, kereskedelmi és ipari épületekhez, de emellett falburkolatnak, illetve födém esetében zsaluzatként és hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is alkalmazható. Kimondottan magas – 135 centiméteres – bordamagasságának köszönhetően nagyobb szelementávolsággal is beépíthető, egyedi méretekben is előállítható, horganyzott és alucink bevonattal, antikondenzációs filcréteggel, továbbá a RAL skála szerinti színekben rendelhető, akár raktárról is.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 950 mm
Hasznos fedési szélessége 994 mm
Lemez vastagsága 0.7-1.5 mm
Profil magassága 134 mm
Maximális hosszúság 14000 mm
Műszaki rajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T135 Trapézlemez

A T135 trapézlemez kifejezetten nagy terhelhetőséggel bír, így akár teherhordó szerkezeti elemként – például hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként – is megállja a helyét, és akár nagy szelementávolsággal is beépíthető. Ipari felhasználásra tervezték; családi házaknál, illetve magáncélú beruházásoknál kifejezetten ritka a használata, de nem elképzelhetetlen, ám tetőfedésként történő alkalmazása kifejezetten ritka.

A T135 trapézlemez alkalmas gyár-, raktár és sportcsarnokok, kereskedelmi, vagy épp mezőgazdasági épületek – például magtárak, istállók – esetében legfeljebb 5°-os lejtésű lapostetők fedésére, de gyakorlatilag bármilyen épület esetében megállja a helyét falburkolatként, vagy zsaluzatként is, illetve födém esetében hőszigetelés-hordozó szerkezeti elemként is tökéletes.

A T135 trapézlemez hasznos fedési szélessége közel 10 méter, mivel a magas, 135 centiméteres bordakialakításnak köszönhetően merev, ráadásul a súlya is alacsony. Az ára kifejezetten kedvező, főleg tulajdonságaihoz mérten, és még kedvezőbb, ha figyelembe vesszük, hogy e tulajdonságoknak köszönhetően alacsonyabb fajlagos költségekkel lehet számolni, mivel a tetőszerkezetnek alacsonyabb teherbírásra van szüksége, így pedig költsége is kisebb lehet.

A T135 trapézlemez antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, egyedi méretekben is előállítható, horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála szerinti színekben rendelhető. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését a T135 trapézlemez iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek