Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Zipp Előkorcolt lemez

Zipp Előkorcolt lemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
A ZIPP előkorcolt lemez az állókorcos tetőfedést imitálja, ám közelről már jól látható, hogy egy sokkal korszerűbb megoldásról van szó. A felületén elhelyezett hosszanti bordázottságnak köszönhetően a lemez hosszú távon is megőrzi simaságát, így a teljes élettartama alatt tökéletes látványt nyújt, ez pedig évtizedeket jelent. A ZIPP előkorcolt lemez könnyű, szélessége miatt a szerelése egyszerű, gyors és gazdaságos, és számos, a RAL skálának megfelelő színben rendelhető gyors szállítással, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1102 mm
Hasznos fedési szélessége 1065 mm
Lemez vastagsága 0.5mm - 0.7mm
Profil magasság 25 mm
Tető lejtési szöge > 9 fok
Minimum hosszúság 1000 mm
Maximális hosszúság 10000 mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Zipp Előkorcolt lemez

A ZIPP előkorcolt lemez megjelenésében a hagyományos, állókorcos tetőkre emlékeztet, de csak messziről; közelebbről megtekintve látszik, hogy valami egész mással van dolgunk, ami kifejezetten modern hatást kelt. A színe még lehet megtévesztő, azonban a felületén hosszanti irányban elhelyezkedő mikrobordák – melyek a lemez hullámosodását előzik meg – már elárulják, hogy korszerű tetőfedő anyaggal van dolgunk.

A ZIPP előkorcolt lemez fedőszélessége több, mint egy méter – egész pontosan 1.065 mm –, ami kifejezetten gyors munkát tesz lehetővé, ami akár házilag is elvégezhető, de javasolt szakemberre bízni annak veszélyessége miatt. A gyors tetőfedés alacsonyabb költséget jelent, amit erősít, hogy a lemezek súlya csekély, így kisebb teherbírással rendelkező tetőszerkezet is képes biztonsággal megtartani, de természetesen felújításhoz is alkalmazható a régi tetőre történő ráépítéssel.

A ZIPP előkorcolt lemez az eresz felőli végeinél visszahajtott szélekkel rendelkezik, ami elrejti a vágott éleket, de emellett megkönnyíti a panelek egymáshoz illesztését is. A lemez több, a RAL skálának megfelelő színárnyalatban rendelhető, így mind az épület stílusához, mind a megrendelők elképzeléséhez is alkalmazkodik. Emellett könnyen megmunkálható, egyszerűen szerelhető, az élettartama pedig hosszú, akár a hagyományos, állókorcos tetőkével is felveszi a versenyt.

Amennyiben érdekli Önt a ZIPP előkorcolt lemez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot is!

Ajánlott termékek