Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Hűtőházi Szendvicspanel

Hűtőházi Szendvicspanel

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
Az IsoFrig hűtőházi szendvicspanelt hűtőházak és -kamrák, illetve élelmiszerraktárak és -feldolgozóüzemek építéséhez fejlesztették ki. A hatékony szigetelést a PUR, PIR, PIRXV és LEAD poliuretán habból készült szigetelés és a speciális, 'Frigo' típusú csatlakozás biztosítja, így olyan épületekhez alkalmas, amelyek hőmérséklete -40 és 0 °C közötti, az acéllemezek bevonata pedig teljesíti az élelmiszerbiztonsági előírásokat. A hűtőházi szendvicspanel kis súlya és könnyű szerelhetősége által az építkezés költsége csökkenthető, az épület üzemeltetése pedig gazdaságos lehet.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 120mm, 150mm, 200mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR
Rögzítés Látható
Felhasználás Fal vízszintes/függőleges
Isofrig
Isopern - 1
Isopern - 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Isofrig hűtőházi szendvicspanel

Az IsoFrig hűtőházi szendvicspanel – nevéből adódóan – hűtőházak, hűtőkamrák, élelmiszerraktárak és élelmiszer-feldolgozó üzemek építésére alkalmas, és nem csak a hűtési feltételeket teljesíti, de az élelmiszerekre vonatkozó, biztonsági előírásokat is. A rendszert olyan épületekhez tervezték, amelyek hőmérséklete -40 és 0 °C közötti. A panel hőszigetelése PUR, PIR, PIRXV és LEAD poliuretán hab lehet a megrendelő igényeinek megfelelően, az ezeket közrefogó acéllemezek bevonata pedig megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak is, a speciális, "Frigo" típusú csatlakozás pedig fokozza a hőszigetelési tulajdonságokat.

Az IsoFrig hűtőházi szendvicspanel előfestett, horganyzott acéllemezből készül, ami magas hőállósággal és mechanikai ellenállással rendelkezik. A lemez profilozása sávos és sima, a külső oldala 0,45 mm vastagságú, míg a belső 0,40 mm-es, szintén festett és horganyzott, PE, élelmiszeripari PVC fólia vagy PVDF bevonattal. Lényeges tulajdonsága, hogy más építőanyagokhoz képest csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkezik, gyorsan és egyszerűen felhasználható, a súlya alacsony – 9-14 kg/m² közötti –, aminek köszönhetően nincs szükség megerősített tartószerkezetre, így az építkezés költségei csökkenthetőek, a hosszúsága 2.000-13.500 mm, szélessége 1.000 mm, vastagsága 120, 150 és 200 mm lehet, a belőle épített hűtőház pedig tartós és ellenálló.

Felkeltettük az érdeklődését az IsoFrig hűtőházi szendvicspanel iránt, és kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek