Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

HIGH-TECH Panel

A HIGH-TECH Panel a hagyományos, állókorcos tetőfedést imitálja, de a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Elsősorban lakossági felhasználásra készült, de kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági épületek, középületek, sőt, akár műemlék-jellegű épületek fedésére is használható. A termék könnyen megmunkálható, a pattintható zárnak, azaz az állókornak köszönhetően gyorsan szerelhető, a súlya csekély, az élettartama hosszú, számos, a RAL skálának megfelelő árnyalatban, akár egyedi méretekben is megrendelhető kínálatunkból, rövid szállítási határidővel, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 528 mm
Hasznos fedési szélessége 488 mm
Lemez vastagsága 0.5 (Acél) / 0.6 (Aluminium)
Ajánlott hossz max 8 mb
Minta magassága 25 mm
Minimum hosszúság 1400 mm
Maximális hosszúság 8000 mm
Varrat magasság 32 mm
'Clik' magasság 27.5 mm
Metszetrajz
HIGH-TECH Panel - 1
HIGH-TECH Panel - 2
HIGH-TECH Panel - 3
HIGH-TECH Panel - 4
HIGH-TECH Panel - 5
HIGH-TECH Panel - 6
HIGH-TECH Panel - 7
HIGH-TECH Panel - 8
HIGH-TECH Panel - 9
HIGH-TECH Panel - 10
HIGH-TECH Panel - 11
HIGH-TECH Panel - 12
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

HIGH-TECH Panel

A HIGH-TECH Panel a Blachotrapez és a ThyssenKrupp együttműködésének eredménye, a két cég szakértőinek közös munkája, amely az előkorccal rendelkező tetőpanelek legújabb generációja. A termék egyesíti a legmodernebb technológiákat a hagyományos, állókorcos tetőfedés esztétikus megjelenésével.

A HIGH-TECH Panel főként a lakossági felhasználók számára készült, vagyis családi házak, nyaralók és melléképületek fedésére alkalmas leginkább, de természetesen középületeken, műemlék-jellegű épületeken, templomokon, valamint kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági épületeken is remekül mutathat, sőt, akár falburkolatként is megállja a helyét, vízszintes vagy függőleges elrendezésben egyaránt.

A HIGH-TECH Panel könnyen megmunkálható, gyorsan és egyszerűen szerelhető, de a használati útmutató betartása elengedhetetlen a tökéletes végeredmény elérése érdekében. A csavaros rögzítéshez rögzítőfuratokat alakítottak ki az átfedés mentén, aminek köszönhetően a rögzítőcsavarokat minden esetben eltakarja a szomszédos panel, ami egységes és esztétikus tetőt eredményez.

A HIGH-TECH panel a legjobb minőségű acélból készül, amit az úgynevezett Pladur® bevonattal látnak el a korrózióvédelem érdekében. A termék számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben rendelhető, a súlya csekély, az élettartama kifejezetten hosszú, akár egyedi méretekben is megrendelhető, ráadásul újrahasznosítható, azaz környezetkímélőnek tekinthető.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a HIGH-TECH Panel előkorcolt lemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek