Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Lambda Előkorcolt lemez

Lambda Előkorcolt lemez

Elérhető színek

RAL3009
Oxidvörös
RAL7016
Antracitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
UTK11
Grafitfekete
UTK23
Gyöngyház-sötétszürke
UTK24
Grafitszürke
UTK27
Málnapiros
UTK28
Tiszta vörös
UTK31
Orientvörös
UTK32
Gyöngyház-rubinvörös
UTK33
Cementszürke
UTK750
Tűzvörös
ICep23
Gyöngyház-sötétszürke
ICep28
Tiszta vörös
ICep32
Gyöngyház-rubinvörös
ICep33
Cementszürke
ICep750
Tűzvörös
Alucink
Alucink
csatorna
A Lambda előkorcolt lemez a legmagasabb színvonalat képviseli, ha esztétikáról, tartósságról, a felhasznált technológiai újításokról, vagy épp a könnyű szerelhetőségről van szó. Gyakorlatilag bármilyen épületen tökéletesen mutat, azaz a családi házakon, az ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületeken, valamint a műemlék-jellegű épületeken is, mint amilyen például egy templom. A Lambda előkorcolt lemez a RAL skála több árnyalatában készül, hosszú élettartammal rendelkezik, a szerelése egyszerű, a súlya csekély, és az ára is kedvező!
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 547 mm / 339 mm
Hasznos fedési szélessége 515 mm / 307 mm
Lemez vastagsága 0.5mm - 0.7mm
Korcmagasság 25 mm / 25mm
Tető lejtési szöge > 9 fok
Minimum hosszúság 1000 mm
Maximális hosszúság 10000 mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Lambda Előkorcolt lemez

A Lambda előkorcolt lemez a hagyományosnak tekinthető tetőfedő panelek magasabb színvonalú verziója: minden előnnyel rendelkezik, amivel a többi, hasonló típus, azonban minden lehetséges hátrányt sikerült kiküszöbölni. Jóval több lehetőséget nyújt, mint más tetőfedő lemezek, és a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak is megfelel.

A Lambda előkorcolt lemez a RAL skála számos színében rendelhető, így a hagyományosabb, illetve modernebb épületek tetején is remekül mutat, legyen szó lakossági, ipari, mezőgazdasági, vagy kereskedelmi célú építkezésről. A hosszanti irányban kialakított mikrobordák kettős céllal készültek: egyrészt a tető vízelvezetése általuk sokkal hatékonyabb lehet általuk, másrészt gyakorlatilag nullára redukálják a lemezek hullámosodását, így a tető esztétikailag tökéletes maradhat a teljes élettartama alatt.

A Lambda előkorcolt lemez felszerelése a tartószerkezetre majdhogynem gyerekjáték, mivel nincs szükség hozzá csavarokra. Az úgynevezett pattintós módszer könnyű illesztést és rögzítést tesz lehetővé, a lemezek súlya pedig elenyésző, aminek köszönhetően egy gyengébb teherbírású tetőszerkezetre is gond nélkül felhelyezhetőek, az ereszhez illeszkedő végeken pedig speciális visszahajtás található, amely elrejti a vágott felületet, egyúttal védi a lemezeket az időjárás okozta károsodástól.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Lambda előkorcolt lemez iránt, rendelje meg kínálatunkból gyors szállítással, kedvező áron, ha pedig kérdése merülne fel, forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

Ajánlott termékek