Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T8 Trapézlemez

T8 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T8 trapézlemez bordamagassága 8 milliméter, és famintás változatban is kapható, ezért főleg falburkolatként, álmennyezetként és kerítéselemként használható fel, de emellett eresz alatti burkolatként is megállja a helyét, tetőfedésre azonban nem javasoljuk, csupán kisebb épületekhez. A T8 trapézlemez számos, a RAL skála szerinti színben, akár egyedi méretekben és antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, gyorsan és egyszerűen, akár házilag is felszerelhető, az ára kedvező, a minősége pedig kiváló.
% Akciók %
RAL8017 Matt csokoládébarna színben nettó ár: 2090 Ft/m2 bruttó ár: 2655 Ft/m2
- Aranytölgy Famintás színben nettó ár: 3190 Ft/m2 bruttó ár: 4055 Ft/m2
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1195 mm
Hasznos fedési szélessége 1170 mm
Lemez vastagsága 0.4-0.75 mm
Ajánlott hossz max 6 mb
Profil magassága 7.2 mm
Tömeg 6.48 kg/fm
Minimum dőlésszőg 12°
Felhasználás Fal
Metszet
T8 - 1
T8 - 2
T8 - 3
T8 - 4
T8 - 5
T8 - 6
T8 - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T8 Trapézlemez

A T8 trapézlemez alacsony bordamagassága miatt a lambériára emlékeztet, és famintás változatban is kapható; ennek okán leginkább falburkolatként és álmennyezetként használatos, de akár kültéri felhasználásra is alkalmas, mivel gondozásmentes, így például kerítéselemként, vagy a homlokzat síkjából kinyúló ereszek alatti burkolatként is alkalmazható. Tetőfedő anyagnak viszont nem , vagy csak korlátozottan, kisebb épületek esetében alkalmas.

A T8 trapézlemez a famintás változatokon túl számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben rendelhető, így például antracit szürkében is, és mind magáncélú, mind ipari, mind mezőgazdasági, mind egyéb létesítmények esetében is megállja a helyét. A famintázatú típus a megtévesztésig hasonló az igazi fához, és esztétikus megjelenést biztosít, az ára pedig még úgy is kedvezőbb a valódi fához hasonlítva, hogy valamivel magasabb a költsége, mint az egyéb árnyalatoké.

A T8 trapézlemez felszerelése egyszerű és gyors, nem szükséges hozzá szakember közreműködése, tehát akár házilag is kivitelezhető, mindössze a megfelelő kiegészítőkre van hozzá szükség, illetve a felhasználási útmutató lépéseit kell betartani. A kis súlynak, a tartósságnak, a könnyű szállíthatóságnak és a kedvező árnak köszönhetően a T8 trapézlemez költséghatékony választás mindenki számára, aki építkezik, felújít, vagy egy kisebb, ház körüli munkához keres és kedvező árú anyagokat.

Ha felkeltettük az érdeklődését a T8 trapézlemez iránt, vásárolja meg kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek