Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Estima Cserepeslemez

Estima Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
Az Estima cserepeslemez lakossági és más felhasználási célokra egyaránt alkalmas, esztétikus és tartós, a felületén elhelyezkedő, hármas bordázat növeli a lemez merevségét, profilozott sarkai pedig a lapok illeszkedését, illetve az egyszerű beépítést teszik lehetővé. Akár új, akár már meglévő tetőszerkezetre is felszerelhető, költséghatékonyan szállítható, a beépítés gyors és egyszerű, számos, a RAL skálának megfelelő színben, antikondenzációs filcréteggel, kedvező áron és gyors szállítással rendelhető, akár 55 év garanciával.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1190 mm
Hasznos fedési szélessége 1160 mm
A lap hossza 720 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.5 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
A hullám hossza 289 mm
Fok magassága - tetőfedő beugrása 25 mm
Profil mélysége 17.5 mm
Fok hossza - Modul 350 mm
Metszetrajz
Estima - 1
Estima - 2
Estima - 3
Estima - 4
Estima - 5
Estima - 6
Estima - 7
Estima - 8
Estima - 9
Estima - 10
Estima - 11
Estima - 12
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Estima Cserepeslemez

Az Estima cserepeslemez a hagyományos cserép szinte tökéletes utánzata, ez azonban csak a látszat; valójában számos szempontból felülmúlja azt. Kifejezetten modern hatású, elegáns tetőfedő anyag, amelynek mintázata újszerű, egyedi megjelenéssel ruházza fel, de emellett a merevséget is növeli, a számos, RAL skálának megfelelő színű, poliészter bevonat pedig a tartósságát biztosítja, amit az akár 55 év garancia is bizonyít.

Az Estima cserepeslemez tehát tartós és esztétikus megoldást kínál a családi házak, a társasházak, a különféle melléképületek, illetve az ipari és mezőgazdasági épületek fedéséhez. A terrakotta színváltozattal erősíthető egy épület hagyományos jellege, de akadnak olyan színek is a kínálatban, amelyek kifejezetten figyelemfelkeltőek. Azonban az Estima cserepeslemez előnyei ebben nem merülnek ki; a profilozott sarkai lehetővé teszik a lapok ideális illeszkedését, illetve az egyszerű beépítést is.

Az Estima cserepeslemezt egyaránt javasoljuk új tetőszerkezet építéséhez és a régi felújításához; előbbi esetében csökkenthetőek a fajlagos költségek is, hiszen kis súlyának köszönhetően kevésbé teherbíró szerkezet is elegendő hozzá, ráadásul a munkadíj is lehet kevesebb, hiszen a kis súly gyors munkát tesz lehetővé: az épület méretétől függően akár egyetlen nap is elegendő lehet a tető burkolásához.

Az Estima cserepeslemez tartós, esztétikus és az ára is kifejezetten kedvező, ezért érdemes mellette dönteni! Vásárolja meg Ön is kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek