Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

C Szelemen

C Szelemen
A C szelemen hidegen horganyzott, könnyű acélprofil, ami tetőszerkezetek építéséhez, valamint az épületszerkezetek másodlagos elemeként alkalmazható magáncélú, ipari és mezőgazdasági építési munkálatokhoz. A magassága 100 mm és 400 mm közötti lehet, és 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m – vagy akár 15 m – közötti hosszúságban rendelhető, akár automata előfúrással is. Kis súlyának köszönhetően csökkenhet a szállítás és az építkezés költsége, a munka pedig gyorsabb lehet, ráadásul az ára is kedvező.
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Metszetrajz
C Szelemen - 1
C Szelemen - 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

C Szelemen

A C szelemen tetőszerkezetek építéséhez, valamint az épületszerkezetek másodlagos elemeként használható fel mezőgazdasági, kereskedelmi, ipari és lakossági építési munkálatokhoz. A hidegen horganyzott, kis súlyú acélprofil 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, illetve 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban vásárolható meg, de akár 15 méteres is rendelhető.

Mivel a C szelemen vékony acéllemezből készül, a felhasználásuk kevesebb acélt, ez által pedig kisebb súlyt jelent, a számos méret pedig a jól optimalizált és olcsóbb épületek tervezését és felépítését teszi lehetővé. Az építkezés rövid időn belül, alacsony költségekkel valósulhat meg, ami több tényezőnek is köszönhető: egyrészt a C szelemen előfúrással is készülhet az építési tervnek megfelelően, felületkezelésre csak minimális mértékben van szükség, kis súlyának köszönhetően a szállítási költség és a munkadíj lecsökken, az építés pedig felgyorsul.

A C szelemeneket a gyártás során horganyzással látják el, majd erre kerülhet a megrendelő által elvárt, poliuretán védőréteg, aminek köszönhetően a szerkezet tartós, és nem igényel karbantartást, bontás esetén pedig az anyag 100%-a újrahasznosítható, tehát a környezetet sem terheli. További előny, hogy a C szelemenekkel épített szerkezet akár az erősebb földrengésnek is képes ellenállni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a C szelemenek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek