Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Σ Szigma Szelemen

Σ Szigma Szelemen
A Σ, vagyis szigma szelemen ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületekhez javasolt, de magáncélú építési munkálatokhoz is alkalmazható acél szerkezeti főelemként, illetve az épületszerkezetek másodlagos elemeként. Felülete horganyzott, így ellenáll a korróziónak, emellett könnyű, egyszerűen szállítható és szerelhető, nem igényel karbantartást, képes sérülés nélkül elviselni a földmozgásokat, bontás után újra felhasználható – tehát környezetkímélő –, és akár automata előfúrással is megrendelhető.
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Metszetrajz
Σ Szelemen - 1
Σ Szelemen - 2
Σ Szelemen - 3
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Σ Szelemen

A Σ szelemen egy számos előnyös tulajdonsággal rendelkező acélprofil, amely tetőszerkezetek építéséhez és az épületszerkezetek másodlagos elemeként alkalmazható; legtöbbször ipari felhasználók rendelik, de magáncélú építkezéseken is hasznos lehet. Hengerelt acélból készül, és hidegen horganyzott, de ezen felül további felületvédelemmel is ellátható; ennek köszönhetően ellenáll a korróziónak, az élettartama pedig több évtized is lehet.

A Σ szelemen könnyű súlyú, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban rendelhető, de a maximális hossz a megrendelő igényei szerint akár 15 méter is lehet. A méretek széles választéka és a kis súly okán a kivitelezési költség alacsonyabb lehet, maga a munka pedig gyorsabb, mint a szokványos építési módokkal és anyagokkal.

A külön megrendelhető automata előfúrásnak köszönhetően a csavarkötéssel történő rögzítés egyszerűbb és gyorsabb, ami szintén csökkenti a költségeket, de a szállítás is egyszerűbb és olcsóbb lehet, és csak akkor van szükség utólagos felületkezelésre, ha a gyári bevonat a szállítás, vagy az összeszerelés során megsérülne. A Σ szelemennel épített szerkezetek erősek és stabilak, akár a földrengést is kibírják, az élettartamuk alatt nem igényelnek karbantartást, a bontást követően pedig minden elem újra felhasználható.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Σ szelemenek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek