Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

3D Kerítésoszlop

3D Kerítésoszlop
A 3D kerítésoszlop a 3D kerítésrendszer alapvető eleme; a segítségével egyszerűbb és gyorsabb a kerítés megépítése. A fém kerítésoszlopok a kerítéselemmel megegyező bevonatrendszerrel, azonos színekben rendelhetőek, többféle hosszban is elérhetőek az elképzeléseknek megfelelően, a telepítésük több módon is megoldható, gondozásmentesek és tartósak, az áruk pedig kimondottan kedvező, és természetesen a kerítés megépítéséhez szükséges, többi elem is beszerezhető kínálatunkból.
Műszaki leírás
Anyag 1.5 mm
Méret 60 x 40 mm
Magasság 2000, 2400, 2600 mm
3D Kerítésoszlop - 1
3D Kerítésoszlop - 2
3D Kerítésoszlop - 3
3D Kerítésoszlop - 4
3D Kerítésoszlop - 5
3D Kerítésoszlop - 6
3D Kerítésoszlop - 7
3D Kerítésoszlop - 8
3D Kerítésoszlop - 9
3D Kerítésoszlop - 10
3D Kerítésoszlop - 11
3D Kerítésoszlop - 12
3D Kerítésoszlop - 13
3D Kerítésoszlop - 14
3D Kerítésoszlop - 15
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

3D Kerítésoszlop

A kerítés megépítéséhez szükség van oszlopokra – ez alapvető –, így természetesen a 3D kerítéselemeket is muszáj rögzíteni valamihez a stabilitás érdekében. A 3D kerítésoszlopok kifejezetten a 3D kerítéselemekhez lettek kifejlesztve, a hozzájuk tartozó rögzítőbilincsekkel és lábazati elemekkel pedig a kerítés építése egyszerű és gyors lesz.

A 3D kerítésoszlopok acélból készülnek, lehetnek kör, illetve zártszelvény kivitelűek is, a színük pedig megegyezik a választott kerítéselemével, azaz a RAL skála bizonyos árnyalataival. A bevonatrendszerük megegyezik a kerítéselemekével, azaz horganyzással, majd porfestéssel teszik őket ellenállóvá az időjárás hatásaival szemben, így hosszú élettartammal rendelkeznek, de bizonyos időközönként érdemes ellenőrizni a komplett kerítést, hogy nem tett-e benne kárt valamilyen fizikai behatás.

A fém kerítésoszlopok beépítése egyszerű, de többféle is lehet: talajba ásás, betonozás vagy speciális oszloptartók használata, de lehetséges talppal együtt is megrendelni őket, így csavarokkal akár aszfaltra is rögzíthetőek. Ezt követően már csak a bilincsekre és a kerítéselemekre van szükség, és a kerítés megépítése rövid időn belül elvégezhető.

A fém kerítésoszlopok tökéletes megoldást jelenthetnek egy egyszerűen és gyorsan, kis költségvetésből készült, mégis esztétikus és tartós kerítés felépítéséhez. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeinken, tudjon meg többet a 3D kerítésrendszerről, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek