Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Sielo Acél Kerítésléc

Sielo Acél Kerítésléc

Elérhető színek

RAL7016
Antracitszürke
Rusztikus Dió
Rusztikus Dió
Antracit
Antracit
A Sielo acél kerítésléc vagy más néven kerítéselem, gondozásmentes, kedvező áron beszerezhető, hosszú élettartamú – amit a 10 éves gyártói garancia is bizonyít –, ráadásul kimondottan esztétikus is! A lécek felszerelése könnyű és gyors, mely csavarral vagy szegeccsel megoldható korróziómentesen, így tartós kerítés építhető. A frontfelület síkfelületű, ami egyedi megjelenést biztosít, a léc pedig mindkét oldalán a választott színben – antracitszürke, sötét dió vagy antracit dió (antracit famintás) – kerül legyártásra íves vagy egyenes vágással.
% Akciók %
I osztály Készletes 2 oldalas Matt RAL Antracitszürke (Fix méret) nettó ár: 600 Ft/fm bruttó ár: 765 Ft/fm
- Kétoldalas Sötét Dió Famintás színben nettó ár: 830 Ft/fm bruttó ár: 1055 Ft/fm
Műszaki leírás
Profil magasság 10 mm
Hasznos szélesség 116.5 mm
Teljes hosszúság 500-2500 mm
Lemezvastagság 0.45mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8

Webshopból rendelhető

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / fm Bruttó Ár / fm Kosár
116.5 mm - 1230 mm 2 oldalas Matt RAL 7016 14 db I osztály 600 Ft 765 Ft
116.5 mm - 1395 mm 2 oldalas Matt RAL 7016 22 db I osztály 600 Ft 765 Ft
116.5 mm - 1500 mm 2 oldalas Famintás Dió Dió 31 db I osztály 650 Ft 825 Ft
116.5 mm - 1000 mm 2 oldalas Famintás Dió Dió 7 db I osztály 650 Ft 825 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Sielo Acél Kerítésléc – Hazai gyártás!

A kerítés építése hosszú és munkaigényes folyamat, ami gyakran magas költségekkel jár, ráadásul a folyamatos karbantartás további problémákat is okozhat. Azonban létezik megoldás: a Sielo acél kerítésléc, amelynek felhasználásával mindezek elkerülhetőek.

A gondozásmentes és magas minőségű Sielo acél kerítésléc tartós megoldást kínál. Nem csak az UV-sugárzásnak áll ellen – így nem fakul – de a víznek is, tehát nem korhad és vetemedik, mint a fa kerítések, ezáltal több évtizeden keresztül képes esztétikus és biztonságos maradni. A kerítésléc felülete esztétikus, famintás vagy RAL színű kivitelben készül. Mindkét oldalán megegyezik a szín és a mintázat, ami antracitszürke matt, sötét dió és antracit dió lehet, így az összkép esztétikus az utcáról és a kertből rátekintve is.

A Sielo acél kerítésléc függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető, mivel a teteje ívelt vagy egyenes, így azonban hagyományos fakerítés hatását kelti. Gyorsan és egyszerűen, tetszés szerinti sűrűséggel rögzíthető a tartóelemekhez csavarokkal vagy szegecsekkel – előbbi a kerítés árnyalatával megegyező színű fejjel is beszerezhető –, ráadásul könnyű, így nem igényel nagy teherbírású tartószerkezetet, ami további megtakarításhoz vezet. A tervezett mennyiséghez képest érdemes néhány darabbal több Sielo acél kerítéslécet vásárolni, így könnyebb lesz javítani az esetleges sérüléseket, és a színben sem lesz eltérés.

A Sielo acél kerítésléc prémium minőségű, Magyarországon gyártott termék, amelynek azonban az ára kifejezetten kedvező. Amennyiben valóban gondozásmentes, hosszú élettartamú és esztétikus kerítést szeretne építeni, a Sielo acél kerítésléc a legjobb választás!

A kerítéselemek 0,45 mm acéllemezből készülnek, ZN140 cinkbevonattal és minimum 25 μm poliészter felületkezeléssel mindkét oldalon.

Rendeljen tőlünk Sielo acél kerítéslécet, és lépjen velünk kapcsolatba, ha kérdései lennének!

Sielo Acél Kerítésléc

Ajánlott termékek