Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

3D Kerítés Beton Lábazat

3D Kerítés Beton Lábazat
A 3D kerítés lábazata vasbetonból készült, tartós és esztétikus elem, amelynek segítségével a 3D kerítés stabilabbá tehető. A beépítése egyszerű: mindössze U-profilokra van szükség, amelyeket a kerítésoszlopokhoz kell csavarozni, majd ezekbe becsúsztatni a betonelemeket. A 3D kerítéslábazat kedvező árú megoldás, amellyel megnövelhető a kerítés élettartama, így nem csupán hasznos, de egyúttal hosszú távú befektetésnek is tekinthető, kínálatunkból pedig gyors szállítással rendelhető meg!
Műszaki leírás
Alapanyag Beton
Szélesség 60 mm
Magasság 200 mm
Hosszúság 2500 mm
Súly 60 kg/db
3D kerítés beton lábazat
3D kerítés beton lábazat - 1
3D kerítés beton lábazat - 2
3D kerítés beton lábazat - 3
3D kerítés beton lábazat - 4
3D kerítés beton lábazat - 5
3D kerítés beton lábazat - 6
3D kerítés beton lábazat - 7
3D kerítés beton lábazat - 8
3D kerítés beton lábazat - 9
3D kerítés beton lábazat - 10
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

3D kerítés beton lábazat

A 3D kerítés beton lábazati eleme alapvetően nem szükséges a 3D kerítés megépítéséhez, ám nem csupán esztétikai elemről van szó. A kerítéslábazati elemek egyrészt megakadályozzák a szennyeződések – például lehullott falevelek – átjutását a kerítés alatt, másrészt stabilabbá is teszik a szerkezetet, végül, de nem utolsó sorban esztétikusabb a kerítés is, ha rendelkezik lábazattal.

A táblás kerítés beton lábazati elemei vasbetonból, vibro-kompressziós módszerrel készülnek, így nem csupán tartósak, de erősek, szinte elpusztíthatatlanok is – azaz az élettartamuk rendkívül hosszú. Mivel a natúr, avagy látszóbeton napjainkban divatos, ezért esztétikusnak is mondhatóak, de természetesen igény esetén festhetőek vagy vakolhatóak is, hogy jobban illeszkedjenek a környezetükbe.

A 3D kerítés lábazata egyszerűen telepíthető: miután a kerítés elkészült, az oszlopokhoz önmetsző csavarok segítségével egy-egy U-profilt kell rögzíteni, majd ebbe kell becsúsztatni a beton lábazati elemeket, és már készen is vagyunk!

Fontos, hogy mind a 3D kerítés, mind a betonelem kedvező áron szerezhető be, és az utóbbi felhasználása jelentősen megnövelheti a komplett rendszer élettartamát, tehát hosszú távon megtakarítás érhető el vele, ezért érdemes ezzel is számolni a kerítés tervezésekor.

3D kerítés építését tervezi? Akkor ne hagyja ki a táblás kerítés beton lábazati elemeit sem! Kínálatunkban minden szükséges részegységet megtalál, kollégáink szívesen megválaszolják kérdéseit, és árajánlatot is adnak Önnek!

Ajánlott termékek