Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Blachostone Zsindely

Blachostone Zsindely

Elérhető színek

RAL9005
Mélyfekete
csatorna
A Blachostone zsindely bevonatának köszönhetően hatékonyabb a szigetelésben és a zajcsillapításban, mint más tetőfedő anyagok, de a megjelenése és egyéb tulajdonságai is figyelemreméltóak. Az alucink és a kőzúzalékos bevonat együttese kimondottan tartós; a gyártó 50 év garanciát vállal rá, ehhez képest viszont az ára kedvező, és, mivel azonos felületre vetítve a hagyományos tetőcserép súlyának csupán egy nyolcadát teszi ki, az építkezés költségei is csökkenthetőek. A Blachostone zsindely tűzvédelmi szempontból is kiváló, ellenálló, megbízható, és gyors szállítással rendelhető kínálatunkból!
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1230 mm
Hasznos fedési szélessége 1175 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.45 mm
Modul hossza 420 mm
Egy négyzetméterre eső modulok száma 2.5 db/m2
Blachostone - 1
Blachostone - 2
Blachostone - 3
Blachostone - 4
Blachostone - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Blachostone zsindely

A Blachostone zsindely lényege a különleges védőréteg, amit az alucink bevonattal ellátott acéllemezre visznek fel: akril kötőanyagról van szó, amelybe kis méretű kőzúzalékot kevernek. Ennek szerepe, hogy egyrészt esztétikailag javítja a tető megjelenését, másrészt télen, a tetőre hullott havat biztonságosabban képes megtartani, harmadrészt a szigetelést és a zajcsillapítást is hatékonyabbá teszi.

A Blachostone zsindely kimondottan tartós tetőfedő anyag: a gyártó 50 év garanciát vállal az acélmag átrozsdásodására és a kőszemcsék leválására, ez pedig az alucink bevonatnak köszönhető, ami a horganyzáshoz képest hatszorosan ellenállóbb a korrózióval szemben. A kőzúzalékból és akril kötőanyagból álló bevonat emellett ellenáll a fizikai hatásoknak és az UV sugárzásnak is, ezért nem fakul.

A Blachostone zsindely kis súlyának köszönhetően kevesebb terhelést jelent az épület szerkezetére nézve, tehát kevésbé teherbíró tetőszerkezet is megfelelő a számára, illetve könnyűszerkezetes házak esetében is megoldást nyújt. Emellett tartós, tűzvédelmi szempontból is a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, ellenáll a fizikai behatásoknak – például a jégesőnek, vagy az erős, merőlegesen ható szélnek –, és a bitumenes lemezzel ellentétben szagot sem áraszt magából, vagyis minden tekintetben elsőrangú tetőfedő anyag.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Blachostone zsindely iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretne rendelést leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinket, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek