Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T60 Trapézlemez

T60 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
A Wetterbest® trapéz profilú hullámlemezt használják úgy az ipari, kültéri és beltéri, alkalmazásokhoz, (tetők, falak és különböző esztétikai alkalmazások), mint lakóház, közigazgatási, kereskedelmi (házak, tömbházakak, irodák, bemutatótermek) épületekhez, valamint a kerítések és tetőtéri területek burkolására.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 905 mm
Hasznos fedési szélessége 846 mm
Lemez vastagsága 0.5-1.5 mm
Maximális hossz 12000 mm
Profil magassága 60 mm
Garancia Akár 50 év
Metszetrajz
T60 - 1
T60 - 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T60 Trapézlemez

A T60 trapézlemez főként ipari felhasználásra készül; alkalmas ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületek fedésére, falburkolatnak, de födém esetében zsaluzatként, valamint hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is használatos, magasabb bordakialakítása miatt pedig nagyobb szelementávolsággal is felszerelhető. A T60 trapézlemez egyedi méretekben is előállítható, horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála szerinti színekben, akár antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető.

A T60 trapézlemezt elsődlegesen az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi létesítményeknél szokták alkalmazni tetőhéjazatként és homlokzati burkolatként; a családi házaknál a magas – 60 milliméteres – bordakialakítás miatt nem jellemző a felhasználása. Legfeljebb 5°-os lejtésű lapostetőknél is előfordul, illetve födém esetében zsaluzatként, mivel a magas bordák biztosítják a kívánt mértékű merevséget.

A T60 trapézlemez a magasabb bordakialakításnak köszönhetően nagyobb szelementávolsággal is felszerelhető, és a merevsége is nagyobb, mint kisebb társaié, ez pedig alacsonyabb fajlagos költségekhez vezet, ráadásul a súlya is alacsony, aminek köszönhetően a tetőszerkezet teherbírása – és költsége – is lehet alacsonyabb. Ennek ellenére szinte kizárólag ipari és mezőgazdasági felhasználók vásárolják, ami a megjelenésének köszönhető, holott nem csupán horganyzott és alucink bevonattal, de a RAL skála szerinti színekben is megvásárolható.

A T60 trapézlemezt mechanikai tartóssága és vízzárása ideálissá teszi terménytárolók és raktárak fedésére, amit erősít, hogy antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, de emellett más ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi célú épületek, illetve kerítések esetében is érdemes mellette dönteni. Érdemes tudni, hogy a T60 trapézlemez lapostetők esetében akár hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is megállja a helyét, de csak abban az esetben, ha a lemezvastagság legalább 0,55-1 milliméteres.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a T60 trapézlemez, illetve kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Ajánlott termékek