Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T153 Trapézlemez

T153 Trapézlemez
A T153 trapézlemez elsődlegesen szerkezeti profilként alkalmazható, ami nagy teherbírású és bordamagasságú, de kis súlyú, nagy szelementávolsággal is beépíthető, és akár zsaluzatként is felhasználható. Főként ipari célokra készült, ipari és mezőgazdasági épületekhez, vagy raktárakhoz, de magánberuházásoknál is alkalmazható a szerkezetbe építve. Natúr horganyzott és alucink bevonatos változatban kínáljuk, antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, hosszú élettartamú, kedvező árú és költséghatékony termék.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Borda magassága 153mm
Hasznos szélesség 840mm
Minimális hosszúsá 2000mm
Maximális hosszúság 13500mm
Lemezvastagság 0,75/0,88/1/1,25 mm; EN 10143:2006
Anyagminőség S320 GD - minimális folyáshatár 320 MPa; EN 10346:2015
Cink bevonat Z100/140/200/225/275; EN 10346:2015
Bevonat vastagság 15μm
Nyersanyag tűrése EN 10143:2006
Méret és forma tűrések EN 1090-4:2018
Termékszabvány EN 1090-1+A1:2012
Korroziós kategória C1-C2
T153
T153 - 1
T153 - 2
T153 - 3
T153 - 4
T153 - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T153 Trapézlemez

A T153 trapézlemez egy kimondottan nagy terhelhetőségű, kis súlyú, magas – 153 milliméteres bordamagasságú – szerkezeti profil, ami kis lejtésű, a szerkezeti elemek között akár 7 méteres szelementávolsággal épített, legfeljebb 5°-os lejtésű lapostetők burkolására is alkalmas, de emellett közbenső födémek esetén zsaluzatként, vagy hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is felhasználható. Leginkább ipari célokra tervezték, magáncélú felhasználása viszonylag ritka, pedig szerkezeti elemként akár egy családi házban is megállja a helyét.

A T153 trapézlemez natúr horganyzott és alucink bevonattal, emellett antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, akár egyedi méretekben is. Mivel színezett változatban nem forgalmazzuk, tetők fedésére csak abban az esetben javasoljuk – ugyanis erre is alkalmas –, ha az esztétikus megjelenés nem szempont; jellemzően ipari és mezőgazdasági épületekhez, vagy raktárakhoz. Szerkezeti profilként azonban akár látszó elemként is beépíthető, mivel a felülete a kívánt színre festhető.

A T153 trapézlemez ára kedvező, ami leginkább akkor szembetűnő, ha a tulajdonságaihoz mérjük, ráadásul e tulajdonságoknak köszönhetően alacsonyabb fajlagos költségekkel lehet számolni, mivel a szerkezetnek alacsonyabb teherbírásra van szüksége, ez pedig a tetőszerkezet árának további csökkenését eredményezi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a T153 trapézlemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek