Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

3D Kerítéselem

3D Kerítéselem
A 3D kerítéselemek hosszú élettartammal rendelkező, egyszerűen telepíthető, gondozásmentes és esztétikus alternatívát kínálnak a hagyományos kerítésekkel szemben. A többrétegű védelem, a csekély súly és a kedvező ár kombinációja egy olyan kerítéstípust eredményez, amely mind családi- és társasházak, mind kereskedelmi és ipari területek határolására alkalmas. A gyors és egyszerű telepíthetőségnek köszönhetően akár házilag is összeállítható, és akár néhány napon belül elkészülhet a komplett kerítés.
Műszaki leírás
Drótvastagság 3,8 - 5 mm (Huzal tolerancia +- 0,2 mm)
Teljes szélesség 2500 mm
Magasság 1230, 1530, 1730, 2030 mm
Szemméret 200 x 55 mm (belső lyukméret: 50 mm)
3D kerítéselem - 1
3D kerítéselem - 2
3D kerítéselem - 3
3D kerítéselem - 4
3D kerítéselem - 5
3D kerítéselem - 6
3D kerítéselem - 7
3D kerítéselem - 8
3D kerítéselem - 9
3D kerítéselem - 10
3D kerítéselem - 11
3D kerítéselem - 12
3D kerítéselem - 13
3D kerítéselem - 14
3D kerítéselem - 15
3D kerítéselem - 16
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

3D kerítéselem

A 3D kerítéselemek korszerű és esztétikus megoldást jelentenek a különféle területek határolására és a biztonság megteremtésére. Számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kerítésekhez képest, így például egyszerűen és rövid idő alatt telepíthetőek, az élettartamul hosszú, a megjelenésük pedig elegáns, és mind magán-, mind más típusú ingatlanok környezetében megállják a helyüket.

A 3D kerítéselemek horganyzott acélból, hegesztéssel készülnek, a felületet pedig a RAL skála számos árnyalatában, porfestéssel vonják be a korrózióvédelem érdekében – így ellenáll az időjárás hatásainak –, a háromdimenziós kialakítás pedig nem csupán esztétikus kinézetet kölcsönöz a kerítésnek, de a merevségében is szerepet játszik.

Mivel a 3D kerítéselem többféle magasságú változata is megvásárolható, így fontos figyelni a megfelelő számú rögzítőbilincs beszerzésére is – a magasabbakhoz érdemes oszloponként hárommal számolni, míg az alacsonyabbak esetében a kettő is elegendő lehet. A telepítés ezzel együtt is egyszerű, hiszen csupán az oszlopokat kell egymástól számítva 2,5 méteres távolságra lebetonozni, majd annak megkötése után felszerelni a 3D kerítéselemeket; így naponta akár többször 10 méternyi kerítés is felépíthető.

A 3D kerítés tehát egy tökéletes megoldás azok számára, akik biztonságos, tartós és esztétikus kerítést szeretnének, amely rövid idő alatt telepíthető, hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát, sérülés esetén könnyen javítható, gondozásmentes és kedvező áron beszerezhető, ráadásul gyakorlatilag bármilyen épület környezetében remekül mutat.

Ha felkeltettük az érdeklődését a 3D kerítéselemek iránt, tegye fel kérdéseit kollégáinknak, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek