Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T85 Trapézlemez

T85 Trapézlemez
A T85 trapézlemez nagy merevséggel és teherbírással rendelkezik, ami 85 milliméteres bordamagasságának köszönhető, így nagy szelementávolsággal is beépíthető, a tetőszerkezet pedig lehet alacsonyabb teherbírású is. Leginkább az ipari és a mezőgazdasági felhasználása a jellemző, magáncélú beruházásoknál ritkábban bukkan fel, és akkor is csak bennmaradó födémzsaluzatként, illetve hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként, de emellett tető és falak burkolására is felhasználható. Kizárólag natúr horganyzott és alucink bevonattal rendelhető, de kérhető hozzá antikondenzációs filcréteg is.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Borda magassága 85mm
Hasznos szélesség 1120mm
Minimális hosszúsá 2000mm
Maximális hosszúság 13500mm
Lemezvastagság 0,75/0,88/1/1,25 mm; EN 10143:2006
Anyagminőség S320 GD - minimális folyáshatár 320 MPa; EN 10346:2015
Cink bevonat Z100/140/200/225/275; EN 10346:2015
Bevonat vastagság 15μm
Nyersanyag tűrése EN 10143:2006
Méret és forma tűrések EN 508-1:2014
Termékszabvány EN 14782:2006
Korroziós kategória C1-C2
T85
T85 - 1
T85 - 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Önhordó T85 hullámlemez

A T85 trapézlemez 85 milliméteres bordamagassággal, ezáltal nagy merevséggel és teherbírással rendelkezik, ezért a fedőszélessége is nagyobb, ami a szelementávolságra is hatást gyakorol. Mivel ritkábban van szükség alátámasztásra, és a tetőszerkezetnek alacsonyabb teherbírásra van szüksége, a fajlagos költségek is csökkennek. Ennek okán a T85 trapézlemez kifejezetten költséghatékony, főleg, hogy az ára is kedvező.

A T85 trapézlemez főként ipari felhasználásra készül, így ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek fedésére és falaik burkolására alkalmas, de bennmaradó födémzsaluzatként, illetve hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is megállja a helyét a legfeljebb 5°-os lejtésű, a szerkezeti elemek között nagy nyílásokkal épített lapostetőknél.

A magas bordakialakítás miatt azonban családi házaknál maximum szerkezeti profilként, illetve zsaluzatként használatos, ugyanis kifejezetten ipari hatást kelt, különösen, hogy csak natúr horganyzott és alucink bevonattal rendelhető, színes bevonattal ellátott változatban nem forgalmazzuk. Szerkezeti elemként beépítve viszont akár látszó elem is lehet, ugyanis a kívánt színre festhető, bár az ipari megjelenése továbbra is megmarad. A T85 trapézlemez egyedi méretekben és akár antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, tartós, és az ára is kifejezetten kedvező.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, és kérdése lenne, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek