Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

PVC higiéniai szendvicspanel

PVC higiéniai szendvicspanel

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
A PVC higiéniai szendvicspanelek elsősorban agrotechnikai környezetben használatosak, mivel megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is, könnyen és hatékonyan tisztíthatóak, és ellenállnak az agresszív szereknek is, de emellett a hőszigetelésük is kiváló. Egyaránt használhatóak fal- és tetőelemként, akár 100%-os relatív páratartalmú környezetben is, a súlyuk csekély – négyzetméterenként 9-14 kg –, és több, a RAL skálának megfelelő színű PVC bevonattal is megrendelhetőek, kedvező áron.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80mm, 100mm, 120mm, 150mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR
Felhasználás Fal vízszintes/függőleges
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

PVC higiéniai szendvicspanel

PVC higiéniai szendvicspaneleket agrotechnikai – mezőgazdasági – környezetbe ajánljuk, szigorú higiéniai körülmények közé, mivel az agresszív szerekkel szemben is ellenállóak. Könnyűek – a súlyuk mindössze 9-14 kg négyzetméterenként, és más építőanyagokhoz képest csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkeznek. Akár 100%-os relatív páratartalmú környezetben is használhatóak, viszont az UV-sugárzás kárt tesz a bevonatban, ezért a tárolásuk csak fedett helyen történhet.

A PVC higiéniai szendvicspaneleket az egyik, vagy mindkét oldalukon PVC bevonattal látják el a horganyzáson túl. A PVC bevonat lehetővé teszi a hatékony és egyszerű tisztítást, de emellett ellenáll a különféle szennyeződéseknek is, mint például a különféle olajok és zsírok, savak, illetve a lúgos kémhatású anyagok. A karbantartás egyszerű, mivel vízzel és semleges szappannal is elvégezhető, az agresszív felülettisztító anyagokat – például az oldószereket, acetont, toluolt, etil-acetátot és más, hasonló anyagokat – azonban kerülni kell, mivel azok kárt tehetnek a bevonatban.

A PVC higiéniai szendvicspaneleket a telepítésükhöz szükséges, összes elemmel szállítjuk, a különféle bádogos elemek és egyéb tartozékok pedig ugyanabban a színben is megrendelhetőek, mint maguk a panelek. Az elérhető színek megfelelnek a RAL skála bizonyos árnyalatainak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a PVC higiéniai szendvicspanelek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Ajánlott termékek