Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Krop Ereszcsatorna

Krop Ereszcsatorna

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL8003
Agyagbarna
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9005
Mélyfekete
RAL9007
Szürkealumínium
RAL9010
Tiszta fehér
A Krop csatorna bármilyen tetőhöz illeszthető, a beépítése egyszerű és gyors, emellett kimondottan tartós is: a gyártó akár 40 év garanciát is vállal rá. A négyszeres bevonatnak köszönhetően a csatornarendszer ellenáll a korróziónak és a mechanikai hatásoknak, a bevonatok pedig egy minőségi acéllemez-alapra épülnek, és az alucink bevonatra a RAL skálának megfelelő, többféle árnyalat is felvihető, ami az épület stílusához való illesztést segíti. Minden részegység beszerezhető kínálatunkból gyors szállítással, kedvező áron.
Műszaki leírás
Modul Hossz
125/90 3000 mm
150/100 3000 mm
125/90 4000 mm
150/100 4000 mm
Krop Csatorna - 1
Krop Csatorna - 2
Krop Csatorna - 3
Krop Csatorna - 4
Krop Csatorna - 5
Krop Csatorna - 6
Krop Csatorna - 7
Krop Csatorna - 8
Krop Csatorna - 9
Krop Csatorna - 10
Krop Csatorna - 11
Krop Csatorna - 12
Krop Csatorna - 13
Krop Csatorna - 14
Krop Csatorna - 15
Krop Csatorna - 16
Krop Csatorna - 17
Krop Csatorna - 18
Krop Csatorna - 19
Krop Csatorna - 20
Krop Csatorna - 21
Krop Csatorna - 22
Krop Csatorna - 23
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Krop csatorna

A Krop csatorna gondoskodik a csapadékvíz elvezetéséről, ezzel megakadályozva az épület károsodását. Minden tetőtípushoz egyszerűen illeszthető, a felszerelése egyszerű, ám fontos figyelni a megfelelő illeszkedésre és a csatlakozásokra a rendszer megfelelő működése és a hosszú élettartam biztosítása érdekében, illetve, hogy azok szivárgásmentesek legyenek, de ehhez természetesen szükség van a rendszeres karbantartásra is.

A Krop csatorna tartós, időtálló és megbízható, amire az akár 40 év garancia, illetve a négyszeres védőréteg a biztosíték; ez utóbbinak köszönhetően a rendszer ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek is. A védőrétegek rugalmasságot is biztosítanak a csatornaelemek számára, ami növeli az időjárás-állóságot, az acél pedig ellenáll a magas hőmérsékletnek is.

A Krop csatorna minden eleme alucink bevonattal, valamint számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben rendelhető, így könnyedén illeszthető az épület stílusához. A modulok 3 és 4 méteres hosszban rendelhetőek, és természetesen minden, hozzá tartozó elem is azonos színekben vásárolható meg a külső és belső szegletektől kezdve, a bekötő aknákon át, egészen az összekötő elemekig. Fontos azonban a rendelés leadása előtt számolni a kapacitással, azaz az elvezetni szükséges esővíz mennyiségével, a felszerelés után pedig a rendszeres ellenőrzésre és karbantartásra.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a Krop csatornákkal kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

KROP csatorna

Ajánlott termékek