Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Kerítésléc

A legjobb árakért kérjen ajánlatot!
Ajánlatkérés

Acél kerítésléc

A hagyományos fakerítések még mindig a legnépszerűbbek a különféle kerítéstípusok között, ami nem meglepő, hiszen esztétikusak, tartósak, a javításuk is egyszerű, és viszonylag olcsók, ám akad hátrányuk is: rendszeres gondozást igényelnek, és viszonylag rövid időn belül komoly változásokon mennek keresztül az időjárás és az UV-sugárzás hatására, vagyis megszürkülnek, berepedeznek, és egy idő után teljes felújításra, vagy épp cserére szorulnak, ami nem csak bosszúságot okoz, de rendkívül költséges is.

Az acél kerítésléc ezzel szemben fémlemezből készül, a felülete viszont a megtévesztésig hasonlít a fára, de természetesen más, a RAL skála szerinti árnyalatokban is elérhető, és az esztétikusabb megjelenés érdekében mindkét oldalán megegyezik a szín, illetve a mintázat. A felszerelése egyszerű, de sokkal nagyobb előnye, hogy soha, semmilyen módon nem kell ápolni, csupán időnként lemosni – ehhez többnyire elegendő a tiszta víz is, például a kerti locsolócsőből –, és újra az eredeti fényében ragyog. Az acél kerítésléc ráadásul ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV sugárzásnak és a korróziónak, és még a mechanikai hatásokat is jobban tűri, mint a fa, emellett minden esetben méretpontos, nem fakul, nem szívja fel a nedvességet, és a vetemedést sem ismeri.

Íves frontfelülete esztétikus megjelenést kölcsönöz a kerítésnek, és gyorsan és egyszerűen, tetszés szerinti sűrűsséggel rögzíthető csavarral, vagy szegeccsel, és nem igényel nagy teherbírású tartószerkezetet sem. Többféle színben és mintázattal is megvásárolható, így akár fahatású, ám a fánál jóval tartósabb kerítés is építhető az acél kerítéslécek segítségével.

A kerítés a borításból – esetünkben az acél kerítéslécekből – és az azt tartó oszlopokból, illetve kereszttartókból áll. Az esztétikus megjelenés és a tartósság érdekében érdemes ezeket is acél zártszelvényből elkészíteni, majd az oszlopokat betonalapba ágyazni. A kerítés így kifejezetten gyorsan elkészülhet, hiszen az oszlopok alapba ágyazása és a beton száradása után csupán néhány óra szükséges az acél kerítéslécek felszereléséhez, ez pedig akár házilag is elvégezhető. A kerítés hosszú évekig ellátja a feladatát, vagyis elválasztja a kintet a benttől, és a kíváncsi tekinteteknek sem enged belátást, miközben esztétikus megjelenést biztosít az ingatlannak, mi több, annak értékét is képes növelni!

Fontos, hogy az acél kerítésléceknek nem csak a felületük domború, de a tetejük is ívelt; ennek köszönhetően az elkészült kerítés hagyományosabb hangulatú lesz, ám emiatt a lécek kizárólag függőlegesen rögzíthetőek. Az elkészült kerítés nem lesz ipari hangulatú; ami azt illeti, épp ellenkezőleg, a különbség csupán abban lesz tetten érhető, hogy az acél kerítéslécek mindig vadonatújnak tűnnek!

Az acél kerítésléc ára ráadásul még a fával összevetve is kifejezetten kedvező, ráadásul tartós is, ezért, ha gondozásmentes, hosszú élettartamú és esztétikus kerítést szeretne építeni, Önnek is érdemes ezt választania. Kínálatunkban többféle, a RAL skálának megfelelő árnyalatban, sőt, famintás változatban is megtalálhatja az acél kerítésléceket, melyeket kizárólag méretre vágva adunk át. Érdemes tudni, hogy acél kerítésléceink profilmagassága 20,9 mm, a hasznos szélességük 123 mm, a teljes hosszúságuk 150-2400 mm lehet, míg a lemezek vastagsága 0,4-0,55 mm. Mivel termékeink között többféle típusú kerítésléc is elérhető, ezért kérjük minden típus specifikációjának az átolvasását, így a Fence Premium acél kerítésléc, a WTB acél kerítésléc és a Steel Rails acél kerítésléc más-más egyedi tulajdonsággal rendelkezik.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az acél kerítéslécek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel, illetve azok árával kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!