Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Falszegély lemez fölé

Falszegély lemez fölé
Egy ház tetejének megépítéséhez számtalan elemet kell felhasználni, de a szegélylemezek sosem maradhatnak ki, és ennek nem csupán esztétikai oka van. A falszegélyeket lemez fölé is lehet szerelni, és a szerepük a megfelelő vízzárás biztosítása azáltal, hogy lezárják a tető és a fal csatlakozásánál található réseket. A falszegély alkalmazásával megoldható, hogy a csapadékvíz ne okozzon károkat a falban annak eláztatásával.
Műszaki leírás
Hossz 2000mm
Falszegély lemez fölé - 1
Falszegély lemez fölé - 2
Falszegély lemez fölé - 3
Falszegély lemez fölé - 4
Falszegély lemez fölé - 5
Falszegély lemez fölé - 6
Falszegély lemez fölé - 7
Falszegély lemez fölé - 8
Falszegély lemez fölé - 9
Falszegély lemez fölé - 10
Falszegély lemez fölé - 11
Falszegély lemez fölé - 12
Falszegély lemez fölé - 13
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Falszegély lemez fölé

A falszegélyt mélyformázással készítik, aminek következtében egyetlen darabból áll, azonban a hossza maximum néhány méter lehet, vagyis mindenképp lesznek illesztések, amelyeknél a tömítettségre figyelni kell. A falszegély-lemez szélessége egyedi igények alapján változtatható, és a lemezfedéssel, illetve a hozzá tartozó elemekkel megegyező, a RAL skála szerinti színekben rendelhető meg.

Ajánlott termékek