Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Fal Szendvicspanel Látszó Rögzítéssel

Fal Szendvicspanel Látszó Rögzítéssel

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
A IsoPerN fal szendvicspanel látszó rögzítéssel készül, és tűzállóságot, illetve hatékony hang- és hőszigetelést biztosít. Magas hőszigetelő-képességének és a széles felhasználási lehetőségeknek köszönhetően praktikus és gazdaságos megoldást nyújt az ipari és a magánycélú ingatlanok esetében egyaránt. Vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető, horganyzott és festett acéllemezekből, valamint a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból, illetve ásványgyapotból álló szigetelőrétegből áll, és a hozzá illeszkedő tömítésekkel is megrendelhető.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80 mm, 100 mm, 120mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR, Közetgyapot
Rögzítés Látható
Felhasználás Fal vízszintes/függőleges
Isopern
Isopern - 1
Isopern - 2
Isopern - 3
Isopern - 4
Isopern - 5
Isopern - 6
Isopern - 7
Isopern - 8

Webshopból rendelhető

PUR Falpanel látszó rögzítéssel

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / m2 Bruttó Ár / m2 Kosár
1000 mm 1000mm Vastagság: 80mm
Hossz: 6000mm
FÉNYES 9002 20 db I osztály 6950 Ft 8825 Ft

PUR Falpanel látszó rögzítéssel

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / m2 Bruttó Ár / m2 Kosár
1000 mm 1000mm Vastagság: 60mm
Hossz: 6000mm
FÉNYES 9002 18 db I osztály 6190 Ft 7865 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-76-65 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az balamber.akos@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Szendvicspanel falra - látszó rögzítéssel

Az IsoPerN fal szendvicspanel látszó rögzítéssel hatékony tűzállóságot, illetve hang- és hőszigetelést garantál, a széles felhasználási lehetőségeknek köszönhetően pedig megoldást nyújt a kereskedelmi, mezőgazdasági,ipari és magáncélú épületek esetében is. Vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető, ebből adódóan mind tetőfedésre, mind oldalfalak építésére, illetve burkolására, továbbá a belső elválasztófalak építésére is alkalmas, tehát a teljes épület megépíthető belőle.

A fal szendvicspanelek látszó rögzítéssel készülnek, és horganyzott, valamint a megrendelő igényei szerint festett acéllemezekből és a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból, illetve ásványgyapotból készített szigetelőrétegből állnak, ami csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkezik. A szigetelőréteg biztosítja a kiváló hőszigetelést, az illesztéseknél található tömítések pedig megakadályozzák a légáramlást.

Az IsoPerN szendvicspanel hosszúsága 2.000-13.500 mm, szélessége 1.000 mm, a vastagsága pedig 60-tól egészen 150 mm-ig többféle lehet. Kis súlyuknak köszönhetően nincs szükség megerősített tartószerkezetre, ami által csökkenthetőek az építkezés költségei, és az épület fenntartása is olcsóbb lehet. Fontos, hogy a panelek megrendelésekor nem szükséges a telepítéshez szükséges elemeket külön megvásárolni, ugyanis az önfúró csavarok, az EPDM alátétek és tömítések, valamint a tömített fémfedelek a csomag részei, viszont az egyéb bádogos elemek nem, ám a panelekkel azonos színekben megvásárolhatóak.

Ha a fal szendvicspanelekre látszó rögzítéssel van szüksége, rendelje meg az IsoPerN paneleket kínálatunkból! Kérdése lenne? Tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

Szendvicspanel profilozás

Szendvicspanel profilozás 1

Szendvicspanel profilozás 2

Szendvicspanel profilozás 3

Ajánlott termékek