Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T45 Trapézlemez

T45 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A T45 trapézlemez lakossági, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületekhez egyaránt alkalmas, de a lakossági felhasználása kevésbé jellemző, kivéve bennmaradó zsaluzatként. A T45 trapézlemezeket 45 milliméteres bordamagassággal gyártják, aminek köszönhetően nagyobb a merevségük, és szélesebb szelementávolsággal is felszerelhetőek. A T45 trapézlemez több, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
A minimum rendelési mennyiség 200m2
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1050 mm
Hasznos fedési szélessége 1000 mm
Lemez vastagsága 0.45-0.75 mm
Maximális hossz 12000 mm
Profil magassága 45 mm
Garancia Akár 50 év
Metszetrajz 1
Metszetrajz 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T45 Trapézlemez

A T45 trapézlemez főként logisztikai és raktárépületek, ipari épületek, sportcsarnokok, valamint mezőgazdasági épületek fedéséhez, illetve falainak burkolásához készült, családi házak fedésére azonban nem használják, mivel a 45 milliméteres bordamagasság ipari hangulatot kölcsönöz a vele fedett tetőknek. Kerítéselemként azonban bárhol alkalmazható, mivel kifejezetten merev, illetve bennmaradó zsaluzatként is megállja a helyét.

A T45 trapézlemez leggyakrabban alacsony dőlésszögű tetőkön, illetve ipari jellegű épületek falain látható, de a hétköznapokban is felbukkan, például álmennyezetként. Nagyobb merevségének köszönhetően okán szélesebb szelementávolsággal is beépíthető profil, ami a fajlagos költségeket is csökkenti, ráadásul a T45 trapézlemez ára is kedvező.

A T45 trapézlemez széles, a RAL skála szerinti színekben és különféle bevonatrendszerekkel, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, egyedi méretekben is legyártható, kis súlyának köszönhetően pedig a könnyűszerkezetes épületek fedéséhez is ideális megoldást nyújt. Kiemelkedő mechanikai tartóssága és vízzárása, valamint a korszerű bevonatrendszerek okán a T45 trapézlemez élettartama akár több évtized is lehet.

Kínálatunkban a T45 trapézlemez is megtalálható. Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Ajánlott termékek