Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

AKCIÓS TERMÉKEK Szállítási költség 12990 Ft+áfa Magyarország egész területére Szállítási információk

ÓRIÁSI AKCIÓ I. osztályú, méretre gyártott trapézlemezek és cserepeslemezek!

Akciós Trapézlemezek

Akciós Famintás Trapézlemezek

Akciós Cserepeslemezek

Akciós Kerítéslécek

Készletes termékek

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Az akciós oldalon szereplő árak nettó árak és az áfát nem tartalmazzák!

Ha a piacon a legjobb áron szeretne trapézlemezt vagy cserepeslemezt vásárolni, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Folyamatosan frissülő akciókkal tartjuk fenn a lehetőséget, hogy mindenki számára elérhető legyen olyan termék is, ami belefér az aktuális anyagi helyzetébe és megfelel az elképzelésinek. A minőség mellett fontos szempont nálunk a kedvező ár, a cél minden esetben ugyan az, hogy a vásárló elégedett legyen!

Napjainkban már igen nehéz bármit is olcsón kézhez kapni, ez pedig merőben igaz az építőanyagokra. Kisebb számításokat végezve egy építkezés esetén a végösszegnél horribilis szám jöhet ki. Pontosan emiatt mindenki a legkedvezőbb megoldásokat igyekszik megtalálni, hogy ne legyen szükséges lemondaniuk az elképzelésükről. Szerencsére a könnyűszerkezetes technológia egyre felkapottabb lett, melynek egyes elemei házak esetében is tökéletesen helytállnak. Praktikusak, szép megjelenést kölcsönöznek és alapesetben is pénztárcakímélő áron lehet beszerezni ezeket. Az eredeti költséghatékony árakból, ha még lefaragunk, akkor lényegesen csökkenteni tudjuk az építkezésünk végösszegét, ezzel elérve egy megfizethető, igényes végeredményt. Amennyiben az Ön számára is fő szempont jutányos áron kimagasló termék beszerzése, ráadásul a színválasztás sem kötött, mindenképpen vegye szemügyre akciós trapézlemez és cserepeslemezeinket!

Az árcsökkentés által mindenki számára garantált a kedvezményes vásárlás! Éljen a lehetőséggel, kérjen egyedi árajánlatot honlapunkon! Kérdés esetén forduljon értékesítő kollegáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre!