Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Fal Szendvicspanel Rejtett Rögzítéssel

Fal Szendvicspanel Rejtett Rögzítéssel

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
A IsoPerA fal szendvicspaneleket rejtett rögzítéssel gyártják, vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetőek, tehát akár fal-, akár födémpanelként is megállják a helyüket. Magas szintű tűzállóságot, illetve hang- és hőszigetelést biztosítanak, legyen szó ipari, vagy magáncélú építkezésről. Horganyzott és festett acéllemezekből, valamint a közöttük elhelyezkedő – PUR vagy PIR poliuretán habból, illetve ásványgyapotból álló – szigetelőrétegből áll, emellett tömítésekkel is rendelkezik, melyek garantálják a teljes légzárást.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 40mm, 50mm, 60mm, 80 mm, 100 mm, 120mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR, Közetgyapot
Rögzítés Rejtett
Felhasználás Fal vízszintes/függőleges
Isopera
Isopera - 1
Isopera - 2
Isopera - 3
Isopera - 4
Isopera - 5
Isopera - 6
Isopera - 7
Isopera - 8
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Szendvicspanel falra - rejtett rögzítéssel

A IsoPerA fal szendvicspanel rejtett rögzítéssel készül, és ipari, mezőgazdasági, illetve kereskedelmi épületek esetében nyújt gazdaságos megoldást, ám magáncélú ingatlanokhoz is alkalmazható. Függőlegesen, falpanelként, illetve vízszintesen, födémként is beépíthető, hatékony tűzgátló tulajdonságokkal rendelkezik, de emellett a hang- és hőszigetelése is kiváló, így alacsony kötséggel is megoldható a korszerű épületek építése.

A rejtett rögzítésű fal szendvicspanelek horganyzott – igény szerint további bevonattal is ellátott – acéllemezekből, illetve a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból, avagy ásványgyapotból álló szigetelőrétegből épülnek fel, ami csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkezik. A szigetelőanyagok biztosítják a hatékony hőszigetelést, az illesztéseknél elhelyezett tömítések pedig teljes légzárást tesznek lehetővé. A hőszigetelő réteg nem károsítja a környezetet és nem mérgező, tehát biztonságos.

A rejtett rögzítésű fal szendvicspanelek túl falak építésére és burkolására, tetőfedésre és födém építésére alkalmasak, továbbá a belső elválasztófalakként is megállják a helyüket. A hosszúságuk 2.000-13.500 mm, a szélességük 1.000 mm, a vastagságuk pedig többféle is lehet 60-tól egészen 150 mm-ig. A súlyuk – mérettől függően – alacsony, ezért nincs szükség megerősített tartószerkezetre, aminek következtében az építkezés költségei csökkenthetőek, de az épület fenntartása is kedvezőbb.

A rejtett rögzítésű fal szendvicspaneleket a telepítéshez szükséges elemekkel – önfúró csavarok EPDM alátéttel és tömítéssel, tömített fémfedél – együtt szállítjuk, a hozzá tartozó, egyéb elemek pedig azonos színekben is megvásárolhatóak kínálatunkból.

Felkeltettük az érdeklődését a rejtett rögzítésű fal szendvicspanelek iránt, és kérdése lenne? Tegye fel nekünk elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot is!

Szendvicspanel profilozás

Szendvicspanel profilozás 1

Szendvicspanel profilozás 2

Szendvicspanel profilozás 3

Ajánlott termékek