Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

3D Kerítés

A legjobb árakért kérjen ajánlatot!
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

3D kerítés

A 3D kerítések számos területen használhatóak fel, így természetesen családi házak és egyéb, magáncélú ingatlanok kertjének, területének határolására, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi területek elkerítésére, különféle intézmények, így például iskolák vagy óvodák kerítéseként, de parkok vagy sportpályák körül is tökéletes megoldást nyújtanak.

A 3D táblás kerítés mindössze három, bizonyos esetekben négy alkotórészből áll össze: a horganyzott és porfestett oszlopokból, a kerítéselemekből, illetve a rögzítő bilincsekből, a negyedik elem pedig – amire nem feltétlenül van szükség a kerítés felállításához – a beton lábazat. A 3D kerítés építése egyszerű: mindössze az oszlopokat kell a megfelelő távolságra – az esetek többségében 2,5 méterre – elhelyezni egymástól, majd ezekre rögzíteni a kerítéselemeket a bilincsek segítségével.

A 3D kerítés ára kifejezetten kedvező, főleg, ha az általa nyújtott előnyöket is figyelembe vesszük. Az alapanyag kiváló minőségű acél, a több rétegű bevonatrendszer legfelső rétege porfestett, ami nem csupán esztétikus, de tartós is, így a kerítés hosszú időn át biztosít tökéletes védelmet, emellett egyszerűen telepíthető is.

További előny, hogy a 3D táblás kerítések könnyen szétszerelhetőek és áthelyezhetőek, nem gátolják a kilátást, vagyis olyan helyeken is biztosítják a védelmet, illetve a területek elhatárolását, ahol az átláthatóság fontos szempont, nem igényelnek karbantartást, újrahasznosíthatóak, azaz környezetbarát terméknek nevezhetőek, ráadásul minden egyes elemük könnyedén beszerezhető kínálatunkból!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a 3D kerítés iránt, tekintse meg a forgalmazott termékek listáját, árait és színeit, tegye fel esetleges kérdéseit kollégáinknak, majd kérjen árajánlatot!