Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T8 ECO Trapézlemez

T8 ECO Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A T8 ECO Trapézlemez famintás változatban is elérhető kínálatunkban, így főként falburkolatként, álmennyezetként, eresz alatti burkolatként és kerítéselemként történő felhasználásra tervezték, amit a 8 milliméteres bordamagasság is indokol, tehát tetőfedésre nem, vagy csak kisebb épületekhez alkalmazható. A T8 trapézlemez több, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben, akár egyedi méretekben és antikondenzációs filcréteggel is megvásárolható, gyorsan és könnyen, akár házilag is felszerelhető, az ára pedig kedvező.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1195 mm
Hasznos fedési szélessége 1160 mm
Lemez vastagsága 0.35-0.5 mm
Ajánlott hossz max 6 mb
Profil magassága 8 mm
Minimum dőlésszőg 12°
Felhasználás Fal
Metszet
T8 ECO - 1
T8 ECO - 2
T8 ECO - 3

Webshopból rendelhető

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / m2 Bruttó Ár / m2 Kosár
1195 mm 1160mm 2000 mm FÉNYES 3011 10 db II osztály 1490 Ft 1895 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7263 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az zsenak.attila@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T8 ECO Trapézlemez

A T8 ECO Trapézlemez alacsony, mindössze 8 milliméteres bordamagassága miatt erősen emlékeztet a lambériára, ráadásul még famintás változatban is beszerezhető, ezért főleg falburkolatként, és álmennyezetként szokás felhasználni, de kültéren is megállja a helyét, tehát például kerítéselemként, vagy a homlokzat síkjából kinyúló ereszek alatti burkolatként is gyakori. Fontos viszont, hogy tetőfedésre nem, illetve korlátozottan, csak kisebb épületek esetében alkalmas.

A T8 ECO Trapézlemez számos, a RAL skála szerinti színben megvásárolható, de az egyik legnépszerűbb ezek közül az antracitszürke, ami a magáncélú, az ipari, a mezőgazdasági és más létesítmények esetében is tökéletes választásnak bizonyul, hiszen visszafogott, mégis modern hatást kelt. A famintázatú bevonat szintén biztosítja az esztétikus megjelenést, azonban természetesebbnek hat, az ára pedig a valódi fához viszonyítva sokkal kedvezőbb.

A T8 ECO Trapézlemez felszerelése viszonylag könnyű, még szakember közreműködése sem szükséges feltétlenül hozzá, mindössze arra kell ügyelni, hogy a megfelelő kiegészítőket használjuk hozzá, illetve betartsuk a felhasználási útmutató lépéseit. A kis súlyának, a hosszú élettartamának, a könnyű szállíthatóságának és a kedvező árának köszönhetően a T8 ECO Trapézlemez költséghatékony választás építkezéshez, felújításhoz és a kisebb, ház körüli munkákhoz is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a T8 ECO Trapézlemez iránt, rendelje meg kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Ajánlott termékek