Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Famintás Trapézlemez

Famintás Trapézlemez

Elérhető színek

Egyoldalas Sötét Dió
Dió 0
Kétoldalas Sötét Dió
Dió 1
Egyoldalas Sötét Tölgy
Aranytölgy 2
Kétoldalas Sötét Tölgy
Aranytölgy 3
Kétoldalas Aranytölgy
Aranytölgy 4
Kétoldalas 7016 Matt
7016 5
Egyoldalas Világos Dió (Multigloss)
Multigloss 6
Kétoldalas Világos Dió (Multigloss)
Multigloss 7
csatorna
A T8 trapézlemez famintás változatban is kapható, egyéb paramétereit tekintve azonban – többnyire – megegyezik a hagyományosabbnak számító, azonos jelölésű társaival. A bordamagassága tehát 8 milliméter, vagyis tetőfedésre csak korlátozottan, kisebb épületekhez alkalmas, viszont a mintázata miatt nem ez az elsődleges feladata; főleg falburkolatként, álmennyezetként és kerítéselemként, illetve eresz alatti burkolatként alkalmazható. A famintás trapézlemez T8 akár egyedi méretekben is megrendelhető, rövid idő alatt, könnyedén felszerelhető, hosszú élettartamú, az ára pedig kedvező.
% Akciók %
- Világos Dió (Multigloss) Famintás színben nettó ár: 2995 Ft/m2 bruttó ár: 3805 Ft/m2
- Sötét Dió Famintás színben nettó ár: 3355 Ft/m2 bruttó ár: 4265 Ft/m2
- Kétoldalas Sötét Dió Famintás színben nettó ár: 3895 Ft/m2 bruttó ár: 4945 Ft/m2
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1180 mm
Hasznos fedési szélessége 1150 mm
Lemez vastagsága 0.4-0.5 mm
Profil magassága 8mm/18mm
Metszet
Famintás trapézlemez - 1
Famintás trapézlemez - 2
Famintás trapézlemez - 3
Famintás trapézlemez - 4
Famintás trapézlemez - 5
Famintás trapézlemez - 6
Famintás trapézlemez - 7
Famintás trapézlemez - 8
Famintás trapézlemez - 9
Famintás trapézlemez - 10
Famintás trapézlemez - 11
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Famintás T8 és T18 Trapézlemez

Ha először látunk famintás trapézlemezt a helyére illesztve, könnyen összetéveszthetjük egy magas minőségű, fényesre lakkozott lambériával, hiszen a megszólalásig hasonlít rá. Mivel szinte tökéletesen imitálja a fát, leginkább külső-belső falburkolatként, álmennyezetként, eresz alatti burkolatként, valamint kerítéselemként használatos – ez utóbbihoz kétoldalas változat is létezik. A kültéri felhasználást segíti, hogy a T8 trapézlemez famintás változata is gondozásmentes, mindössze időnkénti tisztítást igényel.

A famintás T8 trapézlemez magáncélú, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi felhasználásra is alkalmas, de egyéb létesítmények esetében is megállja a helyét, például középületek belső falburkolataként, de a sort még sokáig folytathatnánk. A T8 trapézlemez famintás változatának felszerelése gyors és egyszerű, szakember közreműködése nem szükséges hozzá, tehát házilag is megoldható, csupán a hozzá tartozó kiegészítőkre van szükség, és persze a felhasználási útmutatót kell lépésről lépésre követni.

A T8 trapézlemez famintás változata háromféle – Multigloss, Sötét Dió és Aranytölgy – változatban szerezhető be, esztétikus megjelenésű, csekély súlyú, tartós, könnyen szállítható, ráadásul az ára is lényegesen kedvezőbb a valódi fa költségéhez képest. Elérhető egyoldalas és kétoldalas famintás változata is a RAL színek mellett. Mindezeknek köszönhetően a famintás T8 trapézlemez a lehető legköltséghatékonyabb választás azok számára, akik építkeznek, felújítják az otthonukat – vagy más típusú épületüket –, és ehhez szeretnének kedvező árú anyagokat vásárolni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a famintás T8 trapézlemez iránt, rendelje meg kínálatunkból, ha pedig kérdése merült fel termékünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Famintás trapézlemez

Ajánlott termékek