Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Trapéz és cserepeslemez kiegészítők

A legjobb árakért kérjen ajánlatot!
Ajánlatkérés

Kiegészítő termékek trapéz és cserepeslemez

Az első csoport a tető kiegészítő elemei; ide tartoznak a gerincelemek, a fal- és oromszegélyek, a hófogók, az íves és sík véglemezek, illetve a vápaszegélyek. A rögzítéshez szükséges kiegészítők a csavarok, melyek a tetőfedő anyag választott színében is rendelhetőek – bár ez igény szerinti, vagyis más színekben is beszerezhetőek –, így a végeredmény esztétikus és egységes lehet.

A harmadik kategória a javításhoz szükséges kiegészítő, azaz a javítófesték, mely szintén a választott színben kerül szállításra. A beépítés során esetlegesen előforduló sérülések, valamint a vágási és fúrási felületek javítása ugyanis elengedhetetlen a tartóssághoz – és a garancia feltétele is. A javítófesték 400 ml-es kiszerelésben, kizárólag fényes színekben, aeroszolként rendelhető.

A cserepeslemez tartozékok és a trapézlemez tartozékok kiváló minőségben, kedvező áron szerezhetőek be kínálatunkból. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, rendeljen meg minden szükséges kiegészítőt tőlünk kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!