Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Tető Szendvicspanel 3 Bordás

Tető Szendvicspanel 3 Bordás

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
A IsoAc3 tető szendvicspanel 3 bordával készül; ezek merevítési célt szolgálnak, és nekik köszönhetően a panel megfelel minden szilárdsággal kapcsolatos elvárásnak. Horganyzott és festett acéllemezekből, illetve a közöttük elhelyezkedő, nem toxikus és környezetkímélő, PUR vagy PIR poliuretán habból álló szigetelőrétegből áll, a teljes légzárást biztosítandó pedig tömítésekkel is rendelkezik. A 3 bordás tető szendvicspanel kizárólag tetőfedésre alkalmazható minden olyan tetőszerkezet esetében, melyek lejtése nagyobb, mint 7%.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80 mm, 100 mm, 120mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR, Közetgyapot
Rögzítés Látható
Felhasználás Tető
Isoac3
Isoac3 - 1
Isoac3 - 2
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Szendvicspanel tetőre 3 bordával

A IsoAc3 tető szendvicspanel 3 bordával rendelkezik, melyek 1 méter szélesek, és képesek garantálni a panel kiemelkedő stabilitását. Mezőgazdasági, ipari, kereskedelmi és magáncélú épületek fedésére alkalmas abban az esetben, ha a tető lejtése7%-nál nagyobb. A panelek horganyzott és festett acéllemezekből, illetve a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból álló szigetelőrétegből állnak , és képesek jó hőszigetelést biztosítani, az illesztéseknél található tömítések pedig csak fokozzák ezt. A szigetelőanyagok egyike sem káros a környezetre és nem mérgező, ellenben csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkeznek.

A 3 bordás tető szendvicspanelek hosszúsága 2.000-13.500 mm, a szélességük 1.000 mm, a vastagságuk pedig többféle is lehet 30-tól egészen 150 mm-ig. Súlyuk kicsi, a vastagságuktól függően 9 és 14 kg/m² közötti, megerősített tetőszerkezetre tehát nincs szükség, ami csökkenti az építkezés költségeit.

A 3 bordás tető szendvicspaneleket minden, a telepítésükhöz szükséges elemmel együtt szállítjuk, tehát az önfúró csavarok EPDM alátéttel és tömítéssel ellátva, illetve a tömített fémfedél is megtalálhatóak a csomagban. A különféle bádogos elemek – melyek akár ugyanolyan színben is kaphatóak, mint a megrendelt szendvicspanelek – viszont külön vásárolhatóak meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a 3 bordás tető szendvicspanelek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek