Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Click Előkorcolt lemez

Click Előkorcolt lemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A Click előkorcolt lemez a hagyományos, állókorcos tetők modern megfelelője, mely az eredetire még közelről is megtévesztően hasonlít, ám a legkorszerűbb anyagokból és technológiákkal gyártják a hosszú élettartam érdekében. Bármilyen épületen megállja a helyét a családi házaktól és nyaralóktól kezdve, a középületeken át, egészen a templomokig és más, műemlék jellegű épületekig. A Click előkorcolt lemez tartós, könnyű, gazdaságos, a szerelése egyszerű, és kedvező áron rendelhető meg kínálatunkból.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 540 mm
Hasznos fedési szélessége 500 mm
Lemez vastagsága 0.45mm - 0.6mm
Minimum hosszúság 800 mm
Maximális hosszúság 6000 mm
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Click Előkorcolt lemez

A Click előkorcolt lemez lakossági, mezőgazdasági, kereskedelmi és ipari célú épületek fedésére egyaránt alkalmas, mi több, akár a műemlék-jellegű épületeken is kiváló megoldást nyújt. A lemez horganyzott acélból készül, melyet matt, vagy fényes poliészter bevonattal tesznek ellenállóbbá az időjárás hatásaival, illetve a sérülésekkel szemben, és több, a RAL skálának megfelelő színben rendelhető.

A Click előkorcolt lemezeket minimum 10°-os lejtésű tetőkre ajánljuk abban az esetben, ha a tetőn nincsenek egymást keresztező felületek –például vápa –, de főként a legalább 14°-os lejtésű tetőkön mutat jól a legtöbb tetőforma esetében. A Click előkorcolt lemezek felszerelése egyszerű, akár házilag is kivitelezhető, ám javasoljuk, hogy ezt a munkát inkább szakember végezze el. A lemezek pattintásos módszerrel illeszthetőek egymáshoz, így a rögzítésük gyakorlatilag láthatatlan; így lesz tökéletes az illúzió, de egyben korszerű is a tető megjelenése.

A Click előkorcolt lemez hosszú élettartammal rendelkezik, a súlya pedig azonos négyzetméterre vetítve jóval kisebb, mint a hagyományos cserépé, így kisebb teherbírású tetőszerkezet is megfelelően támaszthatja alá, azaz az építkezés költsége csökkenthető általa. Természetesen felújításhoz is alkalmazható, és akár a már meglévő, ám elöregedett tetőburkolatra is felszerelhető.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Click előkorcolt lemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretné megrendelni, keressen bennünket elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Click Előkorcolt lemez

Ajánlott termékek