Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T35 Plus Trapézlemez

T35 Plus Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T35 Plus trapézlemez elsődlegesen ipari felhasználásra készült, de a lakossági épületek esetében is alkalmazható tetőfedésként, fal- vagy plafonburkolatként, kerítéselemként, illetve akár zsaluzatként is. A több mikrobordának köszönhetően nem csak a fedőszélessége nagyobb, de a vízelvezetési képessége is jobb, emellett hosszú élettartamú; horganyzott, vagy alucink bevonattal, illetve a RAL skálának megfelelő színekben, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1100 mm
Hasznos fedési szélessége 1065 mm
Lemez vastagsága 0.5-1.0 mm
Ajánlott hossz max 12 mb
Profil magassága 34 mm
Alsó/felső polc merevítésének mélysége 2 mm
A hullám hossza 213 mm
Felső polc 36 mm
Alsó polc 120 mm
Felhasználás Fal, Tető, Tető-filces
Metszetrajz (tető)
Metszetrajz (fal)
T35 Plus - 1
T35 Plus - 2
T35 Plus - 3
T35 Plus - 4
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T35 Trapézlemez

A T35 trapézlemez nagyobb profilmagassága miatt kevésbé népszerű a lakossági felhasználók körében, ellenben az ipari és mezőgazdasági épületeknél előszeretettel alkalmazzák. Merev, kiváló statikai tulajdonságokkal rendelkezik, ami nem csak a kialakításának, hanem a kiemelkedő minőségű alapanyagnak is köszönhető.

A Blachotrapez T35 trapézlemez főként ipari és mezőgazdasági projektek esetében használatos, így például ipari épületek, magtárak, gazdasági épületek, kereskedelmi létesítmények és kerítések fedő-, illetve burkolóanyagaként, de természetesen családi házak tetőfedésére is alkalmas, bár ez utóbbi nem igazán jellemző. A T35 trapézlemezeket elsősorban tetőfedésként használják fel, de homlokzati oldalfalként, vagy álmennyezetként is beépíthető.

A T35 trapézlemez natúr horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála szerinti, bizonyos színekben rendelhető meg, így minden elképzelhető felhasználási területen képes megállni a helyét, és nem csak tartós, stabil és megbízható, de esztétikus is. Fontos, hogy akár antikondenzációs filcréteggel is kérhető, ami megakadályozza a páralecsapódást és az ebből adódó problémákat, amik komoly károkat képesek okozni a tetőtérben található anyagokban.

Blachotrapez T35 trapézlemez ára nem tükrözi magas minőségét és más tulajdonságait; épp ellenkezőleg, kifejezetten kedvező! Éppen ezért Önnek is érdemes lehet ezt választania, ha nem csak a tartósság és a statikai merevség, de a kedvező ár is lényeges a következő projekt megvalósítása során. Kínálatunkból természetesen a T35 trapézlemez is beszerezhető; vásárolja meg Ön is tőlünk, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek