Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Médiamegjelenés

RTL Klub - Célirány

RTL Klub - Célirány

Megjelentünk a tévében! Aki kedveli az érdekes magazinműsorokat,amelyek nem csupán szórakoztatnak, de érdekes tudnivalókkal is kényeztetik nézőiket, azoknak ajánljuk a Célirány című programot, amit nemrég miattunk is érdemes volt nézni. Szakértő kollégánk, Nagy Nándor válaszolt az RTL Klub Célirány című műsorában a Schönekker László műsorvezető által feltett, trapézlemezekkel, lemezfedéssel és a megfelelő burkolat kiválasztásával kapcsolatos kérdésekre. A műsor részlete megtekinthető YouTube csatornánkon.

Agroinform

Agroinform

Minden, amit tudni érdemes a lemezes tetőfedésről, az anyagokról, a bevonatokról és a felszerelésükről! Az Agroinform weboldalán megjelent, kimerítő cikkből valóban mindent meg lehet tudni, amire egy építkezést tervező, vagy épp már építkező embernek csak szüksége lehet ahhoz, hogy korszerű, esztétikus és kiváló ár-érték aránnyal rendelkező tetőt húzhasson a feje fölé! Olvassa el Ön is!

Magyar Mezsgye

Magyar Mezsgye

A Magyar Mezsgye egy témakörrel, ám azon belül szerteágazóan foglalkozik hazánkkal, az iparral, a mezőgazdasággal, illetve más, nem közéleti témákkal, és kimondottan szakszerűen, ezért büszkék vagyunk rá, hogy megjelenhetett egy cikkünk, amely az acéllemezes rendszerek használatáról szól az építkezéseken. Olvassa el Ön is, és tudjon meg mindent arról, hogy milyen acéllemezes rendszerek léteznek, és ezeket hogyan tudja hasznosítani, ha építkezik, vagy felújít!

kemma.hu

kemma.hu

A Kemma.hu-n, azaz a Komárom-Esztergom vármegyei hírportálon megjelent egy cikk, amelyből cégünk akcióiról és termékeiről tudhat meg mindent, amivel érdemes tisztában lenni! Olvassa el Ön is, ha építkezést, vagy felújítást tervez, majd vásároljon akciós kínálatunkból kedvező árú, ám kiváló minőségű, hazai vagy külföldi gyártású trapézlemezeket!

Amennyiben médiamegjelenéssel kapcsolatos ajánlata van részünkre, kérem küldje el az info@lemezker.hu email címre!