Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Tető Szendvicspanel 5 Bordás

Tető Szendvicspanel 5 Bordás

Elérhető színek

RAL3000
Tűzvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9007
Szürkealumínium
Az IsoAc5 tető szendvicspanel 5 bordával készül – amelyek 1 méter szélesek, és a panel merevségét biztosítják –, és olyan, magas ellenállású építményekhez ajánljuk, melyeknél a tető lejtése nagyobb, mint 7%. Horganyzott és festett acéllemezekből, illetve a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból álló szigetelőrétegből áll, ami nem mérgező, és a környezetet sem károsítja, a hőszigetelést pedig fokozzák a teljes légzárást biztosító tömítések is, így a panel nem csak költséghatékony építkezést tesz lehetővé, de az épület fenntartását is gazdaságossá teszi.
Műszaki leírás
Szélesség 1000 mm
Hosszúság 2000-13500 mm
Vastagság 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 80 mm, 100 mm, 120mm
Hőszigetelő mag PUR, PIR, Közetgyapot
Rögzítés Látható
Felhasználás Tető
Isoac5
Isoac5 - 1
Isoac5 - 2
Isoac5 - 3

Webshopból rendelhető

PUR Tetőpanel

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / m2 Bruttó Ár / m2 Kosár
1000 mm 1000mm 7500 mm FÉNYES 9002 2 db I osztály 5500 Ft 6985 Ft

PUR Tetőpanel

Teljes szélesség Fedőszélesség Méret Szín Mennyiség / db Minőség Nettó Ár / m2 Bruttó Ár / m2 Kosár
1000 mm 1000mm 7500 mm FÉNYES 9002 2 db I osztály 6200 Ft 7875 Ft
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Szendvicspanel tetőre 5 bordával

Az IsoAc5 5 bordás tető szendvicspanel elsősorban ipari felhasználásra készült, azaz mezőgazdasági, kereskedelmi, és ipari épületek tetőinek fedésére szolgál, de akár lakossági célokra is alkalmazható, bár ez nem jellemző. Az 5 darab merevítő borda a panel merevségét biztosítja, ami horganyzott, majd festett acéllemezekből és a közöttük elhelyezkedő, PUR vagy PIR poliuretán habból készült szigetelőrétegből áll, ami nem toxikus, környezetkímélő, csökkentett hőátadási együtthatóval rendelkezik, és biztosítja a jó hőszigetelést. Az illesztéseknél található tömítések a légzárást szolgálják; nekik és a szigetelőanyagnak köszönhetően az épület fenntartása gazdaságos lehet.

Az 5 bordás tető szendvicspanel kizárólag 7%-nál nagyobb lejtésű tetők esetében alkalmazható. A hosszúsága 2.000-13.500 mm, a szélessége 1.000 mm, a vastagsága pedig 60-tól egészen 150 mm-ig többféle lehet a megrendelő igényei szerint. Emellett könnyű, ami a megerősített tetőszerkezet szükségességét is kizárja, ez pedig az építkezés költségének csökkenését eredményezi, tehát az építkezés költséghatékony lesz.

Az 5 bordás tető szendvicspaneleket a telepítésükhöz szükséges, összes elemmel – önfúró csavarok EPDM alátéttel és tömítéssel, valamint tömített fémfedél – együtt szállítjuk. A szendvicspanelekhez felhasználható bádogos elemek viszont külön vásárolhatóak meg, de azonos színekben, mint maga a szendvicspanel.

Felkeltettük az érdeklődését az 5 bordás tető szendvicspanel iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek