Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T14 Trapézlemez

T14 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T14 trapézlemez kül- és beltéri munkákhoz egyaránt felhasználható tetőfedésre, fal burkolására, kerítéselemnek, de más felhasználási célokra is alkalmazható, legyen szó ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, vagy lakóépületről, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. A termék a RAL skála számos árnyalatában, famintás változatban, vagy épp natúr horganyzott és alucink bevonattal, illetve antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, egyszerűen szállítható és gyorsan szerelhető, az ára pedig kifejezetten kedvező.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1149 mm
Hasznos fedési szélessége 1111 mm
Lemez vastagsága (acél) 0.5-0.7 mm
Lemez vastagsága (aluminium) 0.6 mm
Ajánlott hossz max 8 mb
Profil magassága 13 mm
A hullám hossza 101 mm
Felső polc 46 mm
Alsó polc 25 mm
Metszetrajz
T14 - 1
T14 - 2
T14 - 3
T14 - 4
T14 - 5
T14 - 6
T14 - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T14 Trapézlemez

A T14 trapézlemez ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi, valamint a lakóépületeknél, kültéren és beltéren egyaránt felhasználható, tehát ipari csarnokok, kereskedelmi létesítmények, mezőgazdasági tárolók és családi házak fedésére, falainak burkolására, vagy akár kerítéselemként is.

Mivel a T14 trapézlemez gondozásmentes – csupán időnkénti tisztításra van szüksége –,számos, a RAL skála szerinti színben megrendelhető, de akár famintázatú is beszerezhető belőle, gyakorlatilag mindenféle stílusú épület burkolataként és tetőfedő anyagaként megállja a helyét. Alapváltozata viszont csak horganyzást, vagy alucink bevonatot kap, ezért főként ipari felhasználásra ajánlott, így viszont az ára is kedvezőbb, míg tulajdonságai nem csorbulnak.

A színes változatok közül az egyik legnépszerűbb az antracit szürke, mely nem csak tetőfedő anyagnak, de falburkolatnak felhasználva is sokak választása, legyen szó ipari épületről, vagy épp családi házról. Kifejezetten tetőfedéshez felhasználva érdemes a T14 trapézlemezt az opcionális antikondenzációs filcréteggel rendelni, mert az megakadályozza a páralecsapódást és a kondenzvíz lecsöpögését, ami súlyos károkat okozhat.

A T14 trapézlemez ára famintás változatban is kedvező – a színes, illetve a horganyzott és alucink bevonatos változatok ára pedig még alacsonyabb –, a felszerelésük akár házilag is megvalósítható, de a munkadíj tekintetében is jobb, mint más tetőfedések, mindezen előnyök miatt tehát érdemes mellette dönteni.

Ha szeretne T14 trapézlemezt vásárolni, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek