Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T50 Trapézlemez

T50 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
csatorna
A T50 trapézlemez leginkább tetőhéjazatként és homlokzati burkolatként használatos, elsősorban mezőgazdasági és ipari épületeken; lapostetők esetében akár hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is alkalmazható. Magasabb bordakialakításának köszönhetően nagyobb szelementávolsággal is felszerelhető, így a fajlagos költségek is csökkenthetőek, emellett a kiemelkedő mechanikai tartósság és a biztonságosabb vízzárás is az előnyei közé sorolható. Horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála szerinti árnyalatokban, akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1098 mm
Hasznos fedési szélessége 1047 mm
Lemez vastagsága 0.5-1.0 mm
Ajánlott hossz max 12 mb
Profil magassága 49 mm
A ferde fal merevítésének mélysége 2.5 mm
A hullám hossza 261.75 mm
Felső polc 34 mm
Alsó polc 119 mm
Alsó/felső polc merevítésének mélysége 2mm
Felhasználás Fal, Tető, Tető-filces
Metszetrajz (tető)
Metszetrajz (fal)
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T50 Trapézlemez

A T50 trapézlemez magas bordakialakítású típus, amely főleg ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek tetejének fedésére, illetve falainak burkolására készült, de hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is megállja a helyét. Lakossági épületekhez viszont ritkán választják, mivel kialakítása miatt erős ipari hangulat árad belőle, tehát ipari és mezőgazdasági épületek, magtárak, illetve kereskedelmi létesítmények és kerítések esetében tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

A T50 trapézlemez natúr horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála egyes színeiben rendelhető; ez utóbbiak poliészter védőbevonatot kapnak a horganyzáson túl. A bevonatok és az alapanyag magas minősége garantálja a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést, emellett a T50 trapézlemezre jellemző a kiemelkedő mechanikai tartósság és a biztonságosabb vízzárás is, és akár egyedi méretekben, illetve antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.

A magasabb bordakialakításnak köszönhetően ritkábban van szükség alátámasztásra, azaz a T50 trapézlemez nagyobb szelementávolsággal is beépíthető, ami által a fajlagos költségek is csökkenthetőek, hiszen a tetőszerkezet teherbírása is lehet alacsonyabb. A beépítés gyors, akár egyetlen nap alatt is elvégezhető, tehát még a munkadíj is kedvezőbb lehet, ami a megfizethető árral kombinálva kimondottan költséghatékonnyá teszi a T50 trapézlemez felhasználását.

Kínálatunkban a T50 trapézlemez is megtalálható; ha kérdése lenne, illetve, ha szeretne rendelést leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek