Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T160 Trapézlemez

T160 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
A T160 trapézlemezt elsősorban ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületekhez tervezték, ahol tetőfedő és falburkoló anyagként használható, de főként zsaluzatként és hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként alkalmazzák födémeknél. 160 centiméteres bordamagasságának köszönhetően nagy szelementávolsággal is beépíthető, emellett könnyű, így a fajlagos költség csökkenthető. A T160 trapézlemez akár egyedi méretekben is megrendelhető, horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála szerinti színekben, akár raktárról is megvásárolható, és antikondenzációs filcréteg is kapható hozzá.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 790 mm
Hasznos fedési szélessége 750 mm
Lemez vastagsága 0.75-1.5 mm
Profil magassága 161 mm
Maximális hosszúság 14000 mm
Műszaki rajz
 - 1
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 632-1661 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az almasi.victor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T160 Trapézlemez

A T160 trapézlemezek nagy terhelhetőségük okán akár teherhordó szerkezeti elemként – például hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként – is felhasználhatóak, és akár nagy szelementávolsággal is beépíthetőek, de főként ipari felhasználók számára jelenthetnek tetőfedő és falburkoló anyagként alternatívát a hagyományos anyagok helyett. A lakossági felhasználás nem jellemző, de, ha mégis, akkor többnyire szerkezetbe építve, vagy zsaluzatként alkalmazzák őket.

Éppen ezért a T160 trapézlemezt leginkább különféle csarnoképületek, illetve mezőgazdasági építmények építéséhez rendelik, ahol tetőfedésre is alkalmazzák a maximum 5°-os lejtésű lapostetőkhöz, de főként falburkolatnak, vagy zsaluzatnak, avagy födémhez, szerkezeti profilnak használják őket.

A T160 trapézlemez a magas, 160 centiméteres bordakialakításnak köszönhetően merev, a hasznos fedési szélessége 7,5 méter, emellett a súlya is alacsony, és az ára is kifejezetten kedvező. Ha figyelembe vesszük, hogy a tetőszerkezetnek alacsonyabb teherbírásra van szüksége, akkor a fajlagos költség még alacsonyabb is lehet, azaz nem csak az építkezés szempontjából előnyös, de költséghatékony is. A T160 trapézlemezhez antikondenzációs filcréteg is rendelhető, és a megrendelő kívánalmainak megfelelően akár egyedi méretekben, horganyzott és alucink bevonattal, illetve a RAL skála szerinti színekben is legyártható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a T160 trapézlemez iránt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek