Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T18 Trapézlemez BP2

T18 Trapézlemez BP2

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A BP2 T18 trapézlemez saját kategóriájának legnépszerűbb típusa, hiszen számos felhasználási területen megállja a helyét. Ipari és lakossági épületek tetejének és falainak burkolására egyaránt alkalmas, de emellett kerítéselem vagy álmennyezet is kialakítható belőle. Horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála számos árnyalatában rendelhető meg, illetve antikondenzációs filcréteggel is; ez utóbbi a kondenzvíz lecsepegéséből adódó károkat akadályozza meg. A BP2 T18 trapézlemez minősége kiváló, az ára pedig kedvező, és rövid szállítási határidővel rendelhető kínálatunkból.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1125 mm
Hasznos fedési szélessége 1075 mm
Lemez vastagsága 0.5-1.0 mm
Ajánlott hossz 12000 mm
Profil magassága 17 mm
Tömeg 6.48 kg/fm
A tető lejtési szöge
Metszetrajz
T18 BP2 - 1
T18 BP2 - 2
T18 BP2 - 3
T18 BP2 - 4
T18 BP2 - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T18 Trapézlemez BP2

A BP2 T18 trapézlemez megfelel a legmagasabb elvárásoknak is; Lengyelországban készül, ez pedig garancia a kiváló minőségre. A sűrűn bordázott, vízelvezető horonnyal ellátott trapézlemez elsősorban tetőfedő anyagként használatos, de emellett falburkolatként, álmennyezetként vagy kerítéselemként is alkalmazható családi házak és azok melléképületei, ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, kereskedelmi és logisztikai épületek, garázsok esetében is alkalmazható.

A BP2 T18 trapézlemez fedőszélessége 1075 mm, a lemez vastagsága 0,5-1 mm közötti, a bevonatrendszere pedig többféle lehet. Horganyzás vagy alucink bevonat az alap – illetve egyes típusoknál az egyetlen bevonat –, ami a korrózióvédelmet biztosítja. A színes, lakossági felhasználásra készült trapézlemezek esetében erre kerül a poliészter bevonat, ami lehet sima vagy szemcsés felületű, és ezek is többfélék lehetnek, különböző vastagsággal, a RAL skála számos árnyalatában.

A horganyzott és az alucink bevonattal ellátott BP2 T18 trapézlemezt leginkább ipari épületek fedésére és burkolására, valamint kerítéselemként használják, az ára ennek megfelelően alacsonyabb, mint a színes bevonattal ellátott típusoké. A lakossági felhasználásra gyártott változatok ára a bevonat típusától függ, de minden esetben kedvező.

A BP2 T18 trapézlemez akár antikondenzációs filcréteggel is rendelhető, ami több előnnyel is rendelkezik. Egyrészt gátolja a páralecsapódást és az ebből adódó problémákat, javítja a tető hangszigetelési tulajdonságait, valamint gátolja a gombák és baktériumok szaporodását is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a BP2 T18 trapézlemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek