Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Granite Rain Ereszcsatorna

Granite Rain Ereszcsatorna

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6005
Mohazöld
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9005
Mélyfekete
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
A Granite Rain ereszcsatorna stílusos megoldást kínál a csapadékvíz elvezetésére, mindezt pedig hosszú ideig, problémamentesen. A magas színvonalú alapanyagnak, az automatizált gyártásnak és a fokozott rugalmasságot biztosító bevonatnak köszönhetően évtizedeken át képes ellátni a feladatát, és sérülés esetén könnyen javítható is. A gyors szerelhetőséghez, a hosszú élettartamhoz és a számos, RAL skála szerinti színnek köszönhető, esztétikus megjelenéshez kedvező ár társul, ezért Önnek is érdemes a Granite Rain ereszcsatorna mellett dönteni.
Műszaki leírás
Modul Hossz
125/88 2000 mm
150/97 2000 mm
125/88 4000 mm
150/97 4000 mm
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
 - 8
 - 9
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Granite Rain Ereszcsatorna

A Granite Rain ereszcsatorna feladata a csapadékvíz elvezetése a tetőről, és ezt tökéletesen látja el: hosszú élettartammal rendelkezik, megbízható, ellenáll a különféle károsító hatásoknak, ráadásul esztétikus is, ami egyrészt a kialakításának, másrészt a bevonatának köszönhető, mely szemcsés felületet és fokozott rugalmasságot biztosít, ráadásul számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben rendelhető, amelyek szintén tartósak.

A Granite Rain ereszcsatorna a legkiválóbb minőségű acéllemezből készül automata gyártósorokon. A precizitásnak köszönhetően – amit a gyártási módszer biztosít – a csatorna gyorsan összeszerelhető, tökéletesen illeszkedik, a minimális hőtágulás pedig tökéletes merevséget garantál. A rendszer kétféle méretben elérhető, így gyakorlatilag minden épületen jól mutathat a családi házaktól a mezőgazdasági, kereskedelmi, vagy ipari épületekig.

A Granite Rain ereszcsatorna-rendszer minden eleme egyaránt képes akár évtizedekig is betölteni a szerepét, ám ehhez mindenképp szükséges a rendszeres ellenőrzés és karbantartás. Ez akár házilag is elvégezhető, ám érdemes tisztában lenni a feladatokkal. A legfontosabb az illesztések ellenőrzése, de a falevelek és más, a csatornát eldugítani képes hulladék eltávolítása is lényeges. Fontos, hogy ez veszélyes munkának számít, így érdemesebb lehet a javítást és karbantartást szakemberre bízni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a Granite Rain ereszcsatornával kapcsolatban, illetve, ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Ajánlott termékek