Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T55 Trapézlemez

T55 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
Alucink
Alucink
Horgany
Horgany
A T55 trapézlemez elsősorban mezőgazdasági, illetve ipari épületek tetejének fedésére és falainak burkolására szolgál, de kerítéselemként és szerkezeti profilként is alkalmazható; lakossági felhasználása nem jellemző. Magas bordáinak köszönhetően merevebb, ami nagyobb szelementávolsággal történő beépítést tesz lehetővé, a natúr horganyzott és alucink bevonat, valamint a RAL skála szerinti színekben készülő poliészter fedőréteg hosszú élettartamot garantál, és a lemez akár antikondenzációs filcréteggel együtt is megrendelhető, kedvező áron.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1050 mm
Hasznos fedési szélessége 1000 mm
Lemez vastagsága 0.5-1.0 mm
Ajánlott hossz max 12 mb
Profil magassága 54.5 mm
A ferde fal merevítésének mélysége 2 mm
A hullám hossza 250 mm
Felső polc 40 mm
Alsó polc 117 mm
Metszetrajz (tető)
Metszetrajz (fal)
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
 - 7
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 660-92-08 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az nagy.nandor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T55 Trapézlemez

A T55 trapézlemez elsősorban az ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületeken használatos, mint tető- és falburkolat, ellenben ugyanezen célokra lakossági felhasználók nem választják, ami a magas bordakialakításnak és az ebből adódó, ipari megjelenésének számlájára írható. A magas bordák ugyanakkor merevséget is jelentenek, ami nagyobb szelementávolságot tesz lehetővé, azaz ritkábban van szükség alátámasztásra, ami együtt jár a fajlagos költségek csökkenésével, a lemez – egyéb jellemzőinek köszönhetően – pedig hosszú, akár több évtizedes élettartammal is rendelkezhet a beépítés szakszerűségétől függően.

A T55 trapézlemez ideális terménytárolók és raktárak fedésére, illetve különféle ipari és gazdasági épületek, kereskedelmi létesítmények és kerítések esetében, sőt, akár hőszigetelés-hordozó szerkezeti profilként is megállja a helyét. A T55 trapézlemez natúr horganyzott és alucink bevonattal, valamint a RAL skála szerinti színekben, antikondenzációs filcréteggel is rendelhető.

A T55 trapézlemez kis súlyának köszönhetően kisebb teherbírású tetőszerkezetre is gyorsan felszerelhető, a munka pedig a méretek függvényében akár egyetlen nap alatt is elvégezhető, így a költségek is tovább csökkenhetnek, a lemez ára pedig már önmagában is kedvező, tehát kifejezetten költséghatékony tetőfedő, illetve burkolóanyagról beszélhetünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a T55 trapézlemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Blachotrapez jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,4mm Fényes 25µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 2 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 25 év
0,5mm Petra Crystal 50µm 30 év
0,5mm IceCrystal 36 µm 50 év

Ajánlott termékek