Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

T7 Trapézlemez

T7 Trapézlemez

Elérhető színek

RAL3005
Borvörös
RAL3009
Oxidvörös
RAL3011
Barnásvörös
RAL5010
Enciánkék
RAL6020
Krómzöld
RAL7016
Antracitszürke
RAL7024
Grafitszürke
RAL8004
Rézbarna
RAL8017
Csokoládébarna
RAL8019
Szürkésbarna
RAL9002
Szürkésfehér
RAL9005
Mélyfekete
RAL9006
Fehéralumínium
RAL9010
Tiszta fehér
csatorna
A T7 trapézlemez 7 milliméteres bordamagassággal rendelkezik, ezért elsősorban falburkolatként, kerítéselemként és álmennyezetként alkalmazható ipari, mezőgazdasági és a magáncélú épületeknél, de kisebb méretekben tetők fedésére is alkalmas, például sufnik, vagy előtetők esetén. Famintás változatban is beszerezhető, így természetes hatást kölcsönöz, de a RAL skála számos árnyalatában is elérhető, egyedi méretekben, antikondenzációs filcréteggel is megrendelhető, az ára pedig kifejezetten kedvező.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1210 mm
Hasznos fedési szélessége 1177 mm
Lemez vastagsága 0.5-1 mm
Profil magassága 7 mm
Maximális hosszúság 6000 mm
Műszaki rajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 553-9169 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az vakula.andrea@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

T7 Trapézlemez

A T7 trapézlemez tetőfedésre csak bizonyos esetekben alkalmas, ám kerítéselemnek, álmennyezetnek, ereszalj-deszkázatnak és falburkolatnak tökéletesen megfelelő, de ezek mellett előtetők, illetve kisebb épületek, így például szerszámoskamrák tetőburkolataként is megállja a helyét. Alacsony, 7 milliméteres bordamagassága és a famintás bevonat okán akár a lambériát is helyettesítheti, de számos, a RAL skála árnyalatainak megfelelő színben is rendelhető, gondozásmentes, tartós és esztétikus.

A T7 trapézlemez a magáncélú, ipari és mezőgazdasági épületeken is megállja a helyét, így üzemcsarnokok, raktárak, sportlétesítmények, szupermarketek, terménytárolók, istállók esetében ugyanúgy, mint egy családi házban, vagy nyaralóban. Mivel a súlya csekély, a szállítása egyszerűen megoldható, akár házilag is felszerelhető a felhasználási útmutató betartásával, és csupán megfelelő kiegészítőkre van hozzá szükség, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

A T7 trapézlemez költséghatékony megoldást nyújt, ha építkezésről, felújításról, vagy kisebb, ház körüli munkákról van szó. Egyedi méretekben is megrendelhető, így a hulladékképződés is minimalizálható, ráadásul antikondenzációs filcréteg is kérhető hozzá, ami képes megakadályozni a páralecsapódásból képződő kondenzvíz lecsepegését, illetve az abból adódó károkat.

A T7 trapézlemez ára kedvező, a minősége pedig kiváló, tehát, ha felkeltettük az érdeklődését, vásárolja meg kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Ajánlott termékek