Nyitvatartási idő: H-P 08:00 - 16:00 |
Ajánlatkérés

Panorama Moduláris Cserepeslemez

Panorama Moduláris Cserepeslemez

Elérhető színek

RAL7016
Antracitszürke
RAL8017
Csokoládébarna
RAL9005
Mélyfekete
csatorna
A Panorama moduláris cserepeslemez főleg családi házak és azok melléképületei, így például garázsok, pavilonok, vagy épp előtetők fedésére alkalmas, de más épülettípusok esetében is jó választás lehet. A moduláris rendszernek köszönhetően a súlya csekély, a szállítása és a szerelése egyszerű, illetve gyors, a kis méret okán kevesebb a hulladékképződés is, tehát gazdaságos is, de a környezetet is óvja, mivel újrahasznosítható, emellett a RAL skála szerinti, több árnyalatban is rendelhető, az ára pedig kedvező.
30m2 alatti megrendelés esetén kis mennyiségi gyártási felárat számítunk fel
12.500 forint + áfa (br. 15,875 forint).
Műszaki leírás
Teljes szélesség 1195 mm
Hasznos fedési szélessége 1140 mm
Lemez vastagsága 0.5 mm
Lemez Teljes hossza 740 mm
Lemez Tényleges hossza 740 mm
Cserép hullámmagasság 32 mm
Lépéshossz 350 mm
Teljes Felület 0.884 m2
Súly 3.69 kg
Metszetrajz
 - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 - 6
R. Péter
R. Péter
Megjött a megrendelt lemezcserép, nagyon örülünk neki fenn van már a tetőn, Köszönöm a segítségét, ISTEN ÁLDJA MEG ÖNT a segítségéért. Köszönöm.
V. János
V. János
Tisztelt Bajos Úr! Köszönöm a megrendelt anyagok szállítását. Valahogy így képzelem el az igazi kereskedőt! A szállító is rendkívül udvarias volt. Mégegyszer köszönöm. Így kell kereskedni.
M. Zsuzsanna
M. Zsuzsanna
Küldemények épségben, hiánytalanul megérkezett. Köszönöm a korrekt tájékoztatást a gyors, pontos szállítást További sikeres munkát kívánok.
B. Krisztián
B. Krisztián
Tisztelt Tamás!
Köszönöm a korrekt hozzáállást ,szállítás a csupaszív sofőrt, és a megbízhatóságot. Nagyon örülök, hogy önnek választottam. Teljesen elégedett vagyok. További jó munkát kívánok.
Roberto
Roberto
Kedves Ákos!
Köszönöm a gyors ügyintézést szuper volt minden. Elégedett vagyok …. Kívánok minden jót a továbbiakban.
M. Andrea
M. Andrea
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok a gyorsasággal, a tájékoztatással és a folyamatos kapcsolattartásal.
H. Zsolt
H. Zsolt
Köszönöm a rugalmasságukat, az összeg már át is érkezett. Örülök, hogy minden ilyen flottul működött! Bátran ajánlom Önöket a továbbiakban is.
Sz. Gyula
Sz. Gyula
Kedves Dorina!
Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést, szállítást. Mindenki segítőkész és kedves. Kellemes ünnepeket!
I. Gabriella
I. Gabriella
Köszönöm kedvességüket, a cég profizmusa, embersége emlékezetes, 'névjegyként' a jó szolgáltatók közt tartjuk Önöket!
Szép napot!
V. Tamás
V. Tamás
Tisztelt Nagy Nándor!
Szeretném megköszönni a segítséget, megérkezett a trapézlemez és a kiegészítők. Minden tökéletes lett, a sofőr kolléga nagyon rendes, segítőkész volt a lepakolásnál. Csak ajánlani tudom mindenkinek Önöket!
Cs. Lajos
Cs. Lajos
Tökéletes és korrekt!
Továbbra is 'ajánlott' kategóriában vagytok nálunk!
Köszönjük, szép estét!
D. Fémmegmunkáló Kft
D. Fémmegmunkáló Kft
Köszönöm szépen a gyors, korrekt szállítást. D. Fémmegmunkáló Kft nevében.
T.Tamás
T.Tamás
Az árajánlatot még aznap megkaptam amikor kértem. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. A gyártás hamarabb elkészült, mint ígérték és utána a szállítás is gyors volt. Legközelebb is tőlük vásárolok.
K. Lajos
K. Lajos
Telefonon hívtam a céget, pár percen belül már meg is kaptam az árajánlatot e-mailben. Én árakban nem találtam náluk jobbat. Személyesen mentem el érte, az árukiadás is gyorsan ment, nem kellett várni. Annyit fizettem amennyit megbeszéltünk.

Megtetszett Önnek termékünk?

Kérjen árajánlatot a +36 (30) 160-7665 telefonszámon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az pap.tibor@lemezker.hu e-mail címen!

Ajánlatkérés

Panorama cserepeslemez

A Panorama moduláris cserepeslemez a Wetterbest terméke, és gyakorlatilag bármilyen épülettípus fedésére alkalmas a családi házaktól kezdve, az ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági épületeken át, egészen a műemlék-jellegű épületekig, és több, a RAL skálának megfelelő árnyalatban, kedvező áron szerezhető be.

A moduláris felépítés gyakolratilag kisebb méretű, könnyen egymáshoz illeszthető részegységeket jelent, és ez igaz a Panorama moduláris cserepeslemezre is. A kisebb méret számos előnyt tartogat: a szállítás leegyszerűsíthető, akár egy kisebb személyautóval is megoldható, a szerelés pedig könnyű és gyors. Emellett lényeges, hogy a kisebb méretnek köszönhetően kevesebb a hulladék, tehát a Panorama moduláris cserepeslemez nem csak gazdaságosabb megoldást nyújt, de a környezetet is kevésbé szennyezi – különösen, hogy újrahasznosítható.

A Panorama moduláris cserepeslemez könnyű, de merev és erős, ez pedig lehetővé teszi a kevésbé teherbíró tetőszerkezet alkalmazását is, felújításhoz azonban ugyanúgy felhasználható, és akár a régi tetőburkolatra is felszerelhető, ami szintén költségcsökkenést eredményez. Fontos, bár csak egy későbbi átalakítás, illetve javítás esetén, hogy a Panorama moduláris cserepeslemezt akár kisebb mennyiségben is egyszerűen lehet eltávolítani a tetőszerkezetről, ami leegyszerűsíti a tetőablakok beépítését, vagy épp a javítást.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Panorama moduláris cserepeslemez iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Wetterbest jótállási táblázat

Anyagvastagság Bevonat Év
0,35mm Fényes 25µm 2 év
0,4mm Fényes 25µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Fényes 25µm 10 év
0,4mm Matt 35µm 5 év
0,45mm és 0,5mm Matt 35µm 15 év
0,5mm Neomatt 50µm 30 év
0,5mm Suprem Matt 60 µm 50 év

Ajánlott termékek